Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Ece: "Marcelo Saracchi, ofansif ağırlıklı bir oyuncu. Topu alıp direkt kaleye gidebiliyor. Gallardo'nun River Plate'ye onu istemesi ve oynatması, ofansif açıdan onun ligimizde nasıl bir fark yaratacağının önemli bir kanıtı."

Ne sekidikamış be arkadaş. Başka topçu mu kalmadı bi yandan fb bi yandan biz almaya uğraşıyoruz. Başkanları açıklama yapıyor henüz anlaşma yok kimseye vermedik diye. Adama iyice messi muamelesi yapılıyo. Ben başarılı olacağını hiç sanmıyorum
Bizde iş bilen yönetici olsa aslında kuşların sazanligini çok iyi kullanıp iyi para bile kazanırız.

Gidip PTT liginde bir takım ve dandik bir oyuncu ile anlasacaksin ,
protokol imzalayacaksin sonra alttan vereceksin medya ya haberi .
Ardından kuşlar gidip oyuncuya 3-4 milyon teklif edecek
Bizde prtokolden vazgeçme karşılığında paranın yarısını alıp geleceğiz :)

Olmaz demeyin olur
Zira kuşların tek transfer politikası bizim talip olduğumuz oyuncular.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Eger fener sekidika’yi isterse alir

Yurt ici transferler de avantajlari var ali koc’un finansal durumundan dolayi ya sponsor olur ya da baska bir yolla halleder

Emre akbaba transferi Bizim lehimize sonuclandi cunku oyuncu israrla bizi istedi

Eger fener sekidika’yi isterse alir

Yurt ici transferler de avantajlari var ali koc’un finansal durumundan dolayi ya sponsor olur ya da baska bir yolla halleder

Emre akbaba transferi Bizim lehimize sonuclandi cunku oyuncu israrla bizi istedi
Sekidikada oyuncu sözleşme feshi hakkına sahip ama bizden ricada bulunmus herhalde 100.000 falan odeyelim diye.oyuncu bu transferde söz hakkına yeterince sahip,o da bizle anlaştı zaten haberlere göre

Bu Jonas Svensson vardı Norveçli eskiden adı anılmıştı Rosenborg'da oynarken şimdi baktım da çıkışını AZ Alkmaar da devam ettirmiş. Fiziği çalışkanlığı kondisyonu bayağı zirvede bu adamın

Bence Linnes&Mariano ve Şener ile uğraşacağımıza bu Jonas Svensson'u takımımıza dahil etmeye çalışalım

Ne bitmek bilmezmiş 20 yıllık kredi. Kötü futbol farketmez diyorsun da Avrupa'da 2 senedir nal topluyoruz. Bu sene 32 takımın arasında en kötü takım bizdik. Bütçe falan geçelim. Ona bakarsan ligdeki en bütçeli takım da biziz, sonuç? Takım 2 pas yapamıyor. Kötü Sivas'a bakınca bile ne oynadığını görebiliyorsun. Biz tamamen bireysel performanslara ve rakiplerin tökezlemesine bakıyoruz. Geçen sezon Başak ikinci yarıda o kadar tökezlemeseydi nasıl şampiyon olacaktık? İpler bizim elimizde değildi. Bu sene sadece Başak yok 3-4 takım daha var. Herkes onlar gibi cömert olmayabilir. Tudor en azından kovulmadan önce 7. sırada değil, liderin 1 puan arkasındaydık.
Yaw hala bosok tokozlomoso diyorsun arkadasim anlamiyormusun 2. Yari son Sivas maci haric yenilgimiz yok Basak tokozlesede tokozlemesede cunku basagi tokezlemeye zorluyorsun ve tokezliyor Cunku rakibine ben arkandayim seni yakalayacagim diyorsun bunu ligde rakibine hissttirecek kac tane hoca veya takim var birader 20 yildir ne bitmeyen kredi diyorsun.Bunu Selcuk icin dersin eywallah derim cunku Adam 2 sene top oynamis kalani fiyosko ama Hocanin basarisiz oldugu bi sezon var saniyorum ondan sonra basarisizligi yok ,basarisizligi yok bu adamin kredisi olmayacakta kimin olacak .Avrupada rezil oluyoruz diyorsunuz Yaw Avrupada rezil olmayan Turk taki mi mi var ama Avrupadaki en buyuk basarilarida getirende bu adam.Yaw ben zaten hoca super hoca harika demiyorum bende elestiriyorum ama oyle yada boyle basarili .Daha lig bitmedi ligin ikinci yarisinda da basiri gelmez ise kendiside birakir zaten .Ama sen sacmliyorsun 20 senedir ne bitmeyen kredisi diyorsun adam hep basari vermis hic basarisizlik vermemiski nasil bitecek bu adamin kredisi 1 yanlisi varsa 4 dogrusu var .

Bu Jonas Svensson vardı Norveçli eskiden adı anılmıştı Rosenborg'da oynarken şimdi baktım da çıkışını AZ Alkmaar da devam ettirmiş. Fiziği çalışkanlığı kondisyonu bayağı zirvede bu adamın

Bence Linnes&Mariano ve Şener ile uğraşacağımıza bu Jonas Svensson'u takımımıza dahil etmeye çalışalım
Daş gibi sağbek

Yaw hala bosok tokozlomoso diyorsun arkadasim anlamiyormusun 2. Yari son Sivas maci haric yenilgimiz yok Basak tokozlesede tokozlemesede bu basariyi degistirmez birader 20 yildir ne bitmeyen kredi diyorsun.Bunu Selcuk icin dersin eywallah derim cunku Adam 2 sene top oynamis kalani fiyosko ama Hocanin basarisiz oldugu bi sezon var saniyorum ondan sonra basarisizligi yok ,basarisizligi yok bu adamin kredisi olmayacakta kimin olacak .Avrupada rezil oluyoruz diyorsunuz Yaw Avrupada rezil olmayan Turk taki mi mi var a Avrupadaki en buyuk basarilarida getirende bu adam.Yaw ben zaten hoca super hoca harika demiyorum bende elestiriyorum ama oyle yada boyle basarili .Daha lig bitmedi ligin ikinci yarisinda da basiri gelmes ise kendiside birakir zaten .Ama sen sacmliyorsun 20 senedir ne bitmeyen kredisi diyorsun adam hep basari vermis hic basarisizlik vermemiski nasil bitecek bu adamin kredisi 1 yanlisi varsa 4 dogrusu var .
Kaçtıklarını sayıyor muyuz?

ndiaye kap. sezon sonuna kadar sadece. 150 bin pound opsiyon yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt