Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye ne kadar alacak
"Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye'nin, satın alma opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere, sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Stoke City ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Stoke City kulübüne geçici transfer bedeli olarak 150.000.-GBP ödenecektir. "

Hem milli takim, hem Takimi ayni anda yonetecekti Unal Bey Kovdu adami sonra kendi ayagina sikti Unal boyle basarili soyle basariliydi Hoca gittikten sonra oda bisey yapamadi Asil o kacti
Federasyonun başında kim vardı?
Buna izin verir miydi?
Açık açık kaçtı işte yahu, kabullen.

Yaw hala bosok tokozlomoso diyorsun arkadasim anlamiyormusun 2. Yari son Sivas maci haric yenilgimiz yok Basak tokozlesede tokozlemesede cunku basagi tokezlemeye zorluyorsun ve tokezliyor Cunku rakibine ben arkandayim seni yakalayacagim diyorsun bunu ligde rakibine hissttirecek kac tane hoca veya takim var birader 20 yildir ne bitmeyen kredi diyorsun.Bunu Selcuk icin dersin eywallah derim cunku Adam 2 sene top oynamis kalani fiyosko ama Hocanin basarisiz oldugu bi sezon var saniyorum ondan sonra basarisizligi yok ,basarisizligi yok bu adamin kredisi olmayacakta kimin olacak .Avrupada rezil oluyoruz diyorsunuz Yaw Avrupada rezil olmayan Turk taki mi mi var ama Avrupadaki en buyuk basarilarida getirende bu adam.Yaw ben zaten hoca super hoca harika demiyorum bende elestiriyorum ama oyle yada boyle basarili .Daha lig bitmedi ligin ikinci yarisinda da basiri gelmez ise kendiside birakir zaten .Ama sen sacmliyorsun 20 senedir ne bitmeyen kredisi diyorsun adam hep basari vermis hic basarisizlik vermemiski nasil bitecek bu adamin kredisi 1 yanlisi varsa 4 dogrusu var .
Baştan aşağı saçma bir yazı olmuş.

İkinci yarı Sivas maçı hariç yenilgimiz yok evet. Ama ilk yarıda o kadar puan kaybettik ki ikinci yarıda puan kaybetme lüksümüz yoktu. Ayrıca geçen sezon Başak'ın tecrübesizliği, başındaki loser hocası, medya gücü ve taraftarının olmaması, Epureanu gibi oyuncuların sezonu kapatmasıyla şampiyon olabildik. O durumda Fb veya Bjk olsaydı şampiyonluğu verir miydi 9 puan farktan? Hocanın başarısız olduğu 2 sezon var. Herkes sezonu tamamlamadan kaçtığı için 03-04 sezonunda kendisi yok sanıyor ama o başarısızlık da ona ait. Ayrıca 13/14 sezonunda da kötü bir başlangıç yapmıştı ve yine kaçmıştı. Avrupa'da başarılı olan takım mı var diyorsun da Başak'ın çıktığını bilmiyorsun sanırım. Adamlar Bundesliga liderini deplasmanda geriden gelerek yendiler. Biz olsak 4 tane yerdik. Hala 20 yıl önce alınan kupanın kredisi var kendisinde. Ben hocaya başarısız demiyorum. Ama kredileri bitiyor diyorum.

Başka hocaya yapılmayan destek kendisine yapılıyor ondan sonra da diyorsun ki diğer hocalar başarısız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt