Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok sacma bi soru Adami kovarlarsa zorla mi takimin basinda kalacak gecen senede kotu gidiyorduk gene kacardi neden kacmadi?Kaçtıklarını sayıyor muyuz?
26 ocak
konya gs maçına beklerim gönül dostları
alkol masrafları benden
Amaçları almaktan çok bize taş koymak it gibi korkuyorlar yapmakta olduğumuz transferlerden kendileri de doğru dürüst adam alamayacaklar pislikleri bundansikeci fbliler kudurmus durumda sekidika olayindan dolayi. ne yapip edip araya girmemiz lazim diye zirliyorlar. yemin ederim yok olup gitseler üzülmem. kendi oyuncularini bulamiyorlar
Bize mi?ndiaye kap. sezon sonuna kadar sadece. 150 bin pound opsiyon yok
yok ts acikladi simdi. maas olarak 6 ay icin 1 mio vereceklerBize mi?
Bence tuvalet ayağına masadan kalkıp bir daha gelmeyecek gibi.Sadece alkol içmeye gelebiliyor muyuz?
Bence de koy sağ beke savaşsın mücadele etsin, takıma böyle oyuncular da lazım ...Daş gibi sağbek
Milli takıma gitti yahu, nerede kovulma?(Berkay mal mal gulecegine sen alintila cevap ver.)cok sacma bi soru Adami kovarlarsa zorla mi takimin basinda kalacak gecen senede kotu gidiyorduk gene kacardi neden kacmadi?
Hem milli takim hem Takimi ayni anda yonetecekti Unal Bey Kovdu adami sonra kendi ayagina sikti Unal boyle basarili soyle basariliydi Hoca gittikten sonra oda bisey yapamadi Asil o kactiMilli takıma gitti yahu, nerede kovulma?
@Berkay Saraçoğlu sana diyor mal mal gülmeyecekmişsin.
Bu 3lü banada birbirini tamamlayan uyumlu bir ortasaha olacak hissi yarattı.Lemina Seri Taylan dünyanın en iyi orta sahası olacak
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sosa etkisi yaratsa bize yeter, 2 yaş daha genciBanega eskiden 8-10 arasıydı, son 2 yıldır 6-8 arası oynuyor hatta zaman zaman direkt 6. Eski Banega yok
Federasyonun başında kim vardı?Hem milli takim, hem Takimi ayni anda yonetecekti Unal Bey Kovdu adami sonra kendi ayagina sikti Unal boyle basarili soyle basariliydi Hoca gittikten sonra oda bisey yapamadi Asil o kacti
Baştan aşağı saçma bir yazı olmuş.Yaw hala bosok tokozlomoso diyorsun arkadasim anlamiyormusun 2. Yari son Sivas maci haric yenilgimiz yok Basak tokozlesede tokozlemesede cunku basagi tokezlemeye zorluyorsun ve tokezliyor Cunku rakibine ben arkandayim seni yakalayacagim diyorsun bunu ligde rakibine hissttirecek kac tane hoca veya takim var birader 20 yildir ne bitmeyen kredi diyorsun.Bunu Selcuk icin dersin eywallah derim cunku Adam 2 sene top oynamis kalani fiyosko ama Hocanin basarisiz oldugu bi sezon var saniyorum ondan sonra basarisizligi yok ,basarisizligi yok bu adamin kredisi olmayacakta kimin olacak .Avrupada rezil oluyoruz diyorsunuz Yaw Avrupada rezil olmayan Turk taki mi mi var ama Avrupadaki en buyuk basarilarida getirende bu adam.Yaw ben zaten hoca super hoca harika demiyorum bende elestiriyorum ama oyle yada boyle basarili .Daha lig bitmedi ligin ikinci yarisinda da basiri gelmez ise kendiside birakir zaten .Ama sen sacmliyorsun 20 senedir ne bitmeyen kredisi diyorsun adam hep basari vermis hic basarisizlik vermemiski nasil bitecek bu adamin kredisi 1 yanlisi varsa 4 dogrusu var .
raporladım rtas haber verdiğin için sağolMilli takıma gitti yahu, nerede kovulma?
@Berkay Saraçoğlu sana diyor mal mal gülmeyecekmişsin.