Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede yeterli olur lig bitiminde liderden 15 puan geride oluruz sonra alip tursusunu kurarsiniz el freni nzonzi nin

Aynen her yerin düzgündü tek sıkıntı Nzonzideydi zaten. Nzonzi kadro dışı kaldı evimizde Ankaragücünü deplasmanda Göztepeyi darmaduman ettik. Tek kadro dışı kararımız devre bitene kadar bize 9 puan kazandırdı,takım mükemmel uçuyoruz süperiz

Ekli dosyayı görüntüle 69119

Devre arasında hem top kesip, hem de top çalacak orta saha oyuncusu arayan Galatasaray’a sürpriz bir öneri geldi... menajerler sarı-kırmızılılara son olarak Brezilya’da küme düşen Cruzeiro’da forma giyen Lucas Silva’yı önerdi.

2015'te Real Madrid'e 13 milyon euro'ya gelen 26 yaşındaki orta saha, Marsilya ve Cruzeiro'da kiralık oynamıştı. Şu anda ise bonservisi elinde bulunuyor.

Fotospor

2 güm önce bi brezilyali takim ile sözlesme imzaladi xd

Hizli bek ve hizli kanat aldik diğer beke linnes gecer onunda kanadina hizli adam almasakta olur feg veya Babelden birini tercih eeldebilir bence Feg idare eder oyle yada boyle 2 sampiyonlugumuza etki etmis bi oyuncumuz mumkunse Babel gidebilir.onemli olan Leminanin yanina ya iyi bir 10 numarada yada hizli basan kosan bi adam almaliyiz lemina transfer 10 numaraya Taylam Emra A. Deneyebiliriz ama ortasahaya transfer sart bence

görüyorum ki hala aramızda selçukla belhandayı futbolcu olarak görenler var
Ne diyorsun ya? Okuma yazman yok mu. Kalite olarak yetersiz olduğunu düşündüğümü yazmışım oraya zaten. Fakat gerçek şu, bahsettiğin iki oyuncu da bedava oynamıyor ve şu an resmi olarak oyuncularımız.

Ikisi toplam yıllık 4 milyon euro net para alıyor. Bunu görmezden gelip, oyuncuları satamadan 1 oyuncu daha almak mantıklı mı?

Mustafa Cengiz: "Galatasaray’ın 10 numarası her zaman en iyisi olmuştur. En son Sneijder ile yaşadık. Sneijder'dan sonra göremedim. Belhanda zaten, 'Ben 8 numarayım' diyor."

Bunu yeni mi dedi

Keşke Linnes'i yarım sezon tribünde bekleteceğimize 5 milyon euro teklif varken satsaydık. O paraya da scout bir sağ bek alırdık Telles'in sağ bek versiyonunu.

Mustafa Cengiz: "Galatasaray’ın 10 numarası her zaman en iyisi olmuştur. En son Sneijder ile yaşadık. Sneijder'dan sonra göremedim. Belhanda zaten, 'Ben 8 numarayım' diyor."

Bunu yeni mi dedi
en son, Arda gündemimizde yokta demiş.

Bunu yeni mi dedi

Gölgesinde serinleyelim başkanımmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt