Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi’nin takımda kalmak istediği ve antrenmana gelip Terim’den özür dileyeceği haberleri var

Jesseyi aliyormuyuz beyler ? Haber var mi ?

Kadroda 17 yabancı var diagne dönecek 18 olacak. Biz kimleri yollayacağız abi? Net 6-7 yabancı yollamamız lazım.

Nzonzi,andone,nagatomo,feghouli,belhanda,donk yollasak luyi dondursak iyi olur. Ama bu isimler max andone,nzonzi,nagatomo gider. Hoca arap birliğine aşık malum

Kadroda 17 yabancı var diagne dönecek 18 olacak. Biz kimleri yollayacağız abi? Net 6-7 yabancı yollamamız lazım.

Nzonzi,andone,nagatomo,feghouli,belhanda,donk yollasak luyi dondursak iyi olur. Ama bu isimler max andone,nzonzi,nagatomo gider. Hoca arap birliğine aşık malum
Luyi
Andone (diagne gelirse)
Mariano
Nagatomo

ilk etap 14 yapiyor.Bakalim sekidika icin kim gidecek

MUSTAFA CENGİZ

EN İYİ 10 NUMARA BİZDE OLMALI"
"Galatasaray'ın '10 numarası' her zaman en iyisi olmuştur. En son Sneijder'la yaşadık. Sneijder'dan sonra göremedim. Belhanda zaten 'Ben 8 numarayım' diyor. Galatasaray her zaman Türkiye'deki en iyi 10 numaraya sahip olmalı."

"ARDA TURAN PLANLAMAMIZDA YOK"
"Hocamızla yaptığımız görüşmede, kesinlikle Arda Turan üzerine bir konuşmamız olmadı. Hoca da bizimle aynı görüşte. Arda, planlamamızda kesinlikle yok. Bundan sonra da olmayacak."

Canını yediğim alex mi geliyor yoksa 😍

Arda Turan basakcity kamp kadrosuna alınmamış. Bize gelmiyecekse eğer 8JK gitme ihtimali yüksek bence
Avcı aynı hatayı bir daha yapmaz.
Arda'yi aldı iki şampiyonluk verdi bize.
Arda'nin maaşı ile iki tane sağlam adam alsaydı bu sezon 3.sampiyonluk için başak'ta kalmaya devam edecekti.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Nzonzi, Seri falan bu işler olmaz olamaz. Seri bir maç oynamış hemen kral oluyor. Bu adamlar orta saha adam mı geçiyorlar, aman aman adammı kovalıyorlar, dikine mi gidiyorlar, rakibi ısırıp top mu kapıyorlar. Nzonzi posizyonu itibariyle top kapacak tabi ama gönderen salakmı ki hem gönderiyor hem de günümüz futboluna uygun değil ağır diyor bedavaya salıyor. Dinamik orta sahalar ve oyunun yönlendirecek diğer oyuncuları oynatacak bir 10 şart. Bu şartlarda elde bir Lemina kalıyor. Al yanına 36 lık meloyu (farazi).. Seri ve nzonziden daha fazla enerji katar. Başkan bile demeç vermiş. “Galatasaray’ın ‘10 numarası' her zaman en iyisi olmuştur. En son Sneijder'la yaşadık. Sneijder'dan sonra göremedim. Belhanda zaten ‘Ben 8 numarayım' diyor. Galatasaray her zaman Türkiye'deki en iyi 10 numaraya sahip olmalı.” aynen öyle. Taylan, Ömer Bayram idare eder hadi mecbursun Belhanda kalıyor geriye. Emre akbaba nerede oynayacak ne oynayacak belli değil. Tek plan Onyekuru'nun ayağına topu ver o birşeyler yapsına gelmesin yine olay. Seri ile nzonzi ile şok pres, top kap, topu dikine götür olmaz yani kısaca. Adamlarda şut bile yok zaten golü bıraktık. Belhanda da dahil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt