Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hergün ayni aciklamayi yaptirmayin bana Belhanda bu sezon GITMIYOR diyor
Gündemi takip ediyorsan transfer için uğraşılıyor. Bilmiyorum farkında mısın daha cuma günü 2 transfer açıklandı bedelsiz. 3 aydır ‘transfer transfer’ demiyor. 3 aydır ocak ayını işaret edip ‘değişim’ diyor. Değişim demek illa transfer demek değil. Emre Akbaba ve Martin Linnes’ın dönüşü bile bir değişim olabilir.Diğer bölgelere transfer yapılınca nasıl yapılıyorsa, 'orta saha' deyince mi 'parayı sen mi ödeyeceksin' diye akıl edebildin? Diğer transferleride ben ödemiştim zaten. 3 aydır transfer transfer transfer diyen de benim zaten...
bu araplar yüzünden sekidika sezon sonuna kadar kalacakmış eskişehirspor'daKara haber alındı
Nöbet kilit.
O halde Sekidika'yı alıp, Belhanda'ya lisans çıkarılmaması optimum çözümdür. O zaman görürüz bir haftada nasıl takım bulup Lonjonunuda alıp gittiğini.bu araplar yüzünden sekidika sezon sonuna kadar kalacakmış eskişehirspor'da
inşallah keşke böyle birşey olsa ama tersine yatıp parasını alır diye korkuyorumSekidika alıp, Belhanda'ya lisans çıkarılmaması optimum çözüm. O zaman görürüz bir haftada nasıl takım bulup gittiğini.
Herkes biliyor tabi öyle yada böyle ugraştıklarını. Ayrıca kelime oyununa gerek yok : 'değişim' demekle 'transfer' demek aynı. Yoksa nasıl bir 'değişim' olabilir? Bu teknik heyet zaten Floryada antrenmanlarda takımın sorunlarını çözebilmiş değil , o yüzden transfer istiyorlar başka birşey bilmedikleri için.Gündemi takip ediyorsan transfer için uğraşılıyor. Bilmiyorum farkında mısın daha cuma günü 2 transfer açıklandı bedelsiz. 3 aydır ‘transfer transfer’ demiyor. 3 aydır ocak ayını işaret edip ‘değişim’ diyor. Değişim demek illa transfer demek değil. Emre Akbaba ve Martin Linnes’ın dönüşü bile bir değişim olabilir.
Üstelik 2 isim katıldı kadromuza. Boşuna işaret etmemiş demek ki. Orta saha konusuna gelince tabi ki hoca da ister. Ancak şu an futbolcu göndermekte zorluk çekiyoruz işte. DÖ yönetiminin yapmış olduğu skandal transferlerinin sözleşme süreleri hala bitmiş değil.
Korkma renkdaş biz hamleyi yapıp yarın Belhanda'ya lisans çıkarılmayacağını deklare edelim, bak gör neler oluyor. Apar topar bir Arap kulübüne hem de bonservis ile gittiğini görürsün 7 gün içinde. Yeterki bunun blöf olmadığını ve 6 ay maç yapamayacağını bir görsün.inşallah keşke böyle birşey olsa ama tersine yatıp parasını alır diye korkuyorum
hadi inşallah darısı feghouli'nin de başına olursa böyle birşey o da kendi gitmek ister inşallahKorkma renkdaş biz hamleyi yapıp yarın Belhanda'ya lisans çıkarılmayacağını deklare edelim, bak gör neler oluyor. Apar topar bir Arap kulübüne hem de bonservis ile gittiğini görürsün 7 gün içinde. Yeterki bunun blöf olmadığını ve 6 ay maç yapamayacağını bir görsün.
Değişim değişim değişim ama 18.hafta bi bakmışız feghouli ve belhanda yine 11deHerkes biliyor tabi öyle yada böyle ugraştıklarını. Ayrıca kelime oyununa gerek yok : 'değişim' demekle 'transfer' demek aynı. Yoksa nasıl bir 'değişim' olabilir? Bu teknik heyet zaten Floryada antrenmanlarda takımın sorunlarını çözebilmiş değil , o yüzden transfer istiyorlar başka birşey bilmedikleri için.
Emre Akbaba 1.5-2 senedir top oynamıyor, ondan bir beklenti oluşmasın. Linnes de ne yapacak hep beraber göreceğiz. En azından sol tarafı yeniledik şimdilik tek güzel gelişme bu.
Orta saha da Belhanda yine oynayacaksa zaten transfer falan yapamayız o bölgeye , zaten gideceği de yok maalesef.
Hikayeye göre Necip Fazıl Kısakürek’e “Üstad, kimileri Allah diyor, kimileri de tanrı. Bu iki isim arasında nasıl bir fark vardır, siz hangisinin kullanılmasını daha uygun görürsünüz?” diye sorulmuş ve Kısakürek de “Allah tanrının belasını versin!” demiş.Konudan bağımsız olacak ama twitter kullanmıyordum normal de bu aralar işsizlikten sardım yemin ediyorum memlekette bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyordum, her konuda bilgisi olmayıp fikri olan tipler, en son allah tanrının belasını versin yazısını okudum türkçülük satmaya çalışan bir tipten, siteden çıkış yaptım bizim forum deli kaynamasına rağmen ortalamanın üstünde zekaya sahip yine ülkeye göre valla.