Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin oyuncusunu etik olmayan şekilde ayartmaya çalışirsan onlarda sana acımaz.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
bokunu cıkarma sende amed neyin ayartması birader neyin etiği
kafayı kırdın ıyıce

üstad güzel analiz kasmıssın şahane olmuş fakat halen 6 ay boyunca linnes linnes ahı var cartı var curtu var diye inleyip adam takıma dönünce neden hemen postalamak isteyişinin sebebini söylememişsin. onu öğrenmek istiyorum mümkünse
sebebini anlatacakmısın yoksa jorun tudorun kenarda linnesi kötü oynuyor diye tokatladığı kestiği olaylarıda mı anlatacaksın cevabı vermeden önce
dur göz kırpma imojisi koyayımda manalı olsun ;=)
Ben Linnes'i satma taraftari pek degilim su sartlarda ama tüm para edenleri yazdim sadece ;) Kizinin egitimi icin 2021'den sonra bu adam Norvec'e gitmek istedigini söylemis diye haberler cikmisti. O dogruysa satamazsin zaten. Sözlesmesini tamamlayip öyle ayrilir.

Ben Linnes'i satma taraftari pek degilim su sartlarda ama tüm para edenleri yazdim sadece ;) Kizinin egitimi icin 2021'den sonra bu adam Norvec'e gitmek istedigini söylemis diye haberler cikmisti. O dogruysa satamazsin zaten. Sözlesmesini tamamlayip öyle ayrilir.
sağlam ayarsızsın karşim :tbr:

6 ay olmasına fazla takılmayın. İmkan olursa sene sonu tekrardan uğraşırız. Öncelikle 6 ayda max. katkıyı alalım çıngıraklı yılanımızdan.

Nzonzi özür dileyecek kivama geldiyse menajerinden bir ton laf yemistir muhtemelen.

Roma'nin yüksek maliyeti nedeniyle bize bedava yolladigi Nzonzi'nin yillik ücretini %100 karsilayacak takim bulamamistir.

Nzonzi'nin yillik ücreti 3'ün üstünde. Avrupa'da bu parayi net alabilmesi icin onu alacak kulübün %40-45 vergi ödemesi lazim. Bu da nereden baksan 6.5-7 milyon euro brüt maliyet yapar. Hele 6 ay icin 3 küsür vermeleri lazim. Bu parayi dünyada 6 ay icin verecek kulüp sayisi 3-5tir onlarda ultra zenginler. Lyon falan bu paralara cikamaz.

Menajeri özür dile, adam ol, 1.5 sene burada kal ve krallar gibi yasa demistir. @Osman SEDEN @Hakan Duztepe

bokunu cıkarma sende amed neyin ayartması birader neyin etiği
kafayı kırdın ıyıce
bayern münihi diyor zaar

schalke'de üst üste 10 mac ilk 11 ciktiktan sonra NÜBEL'i ayartan haydutlar transfer perdesinin acildigi gün bedelsiz anlastik, bundesliganin babasi benim, haddinizi bilin aciklamasi yapti.

Bana 1.5m euro verin onyekuru gibi 10 tane kanat bulayim bonservisiyle. Ne guzel 5 ay icin 1.5 ver 5 ay sonra ne yapacaz?

Gidecek tayfada bir an önce kesinleşse artık. Bu ligde şampiyon olmak için 60 milyon euro maaş vermek saçmalık ilk şampiyonluğu kazanamadığımız sezon enkaz olacak yoksa.

Fatih terim dusmanlığı bazı arkadaşların gözunu karartmış.Her işe karşı çıkıyorlar.

sekidikayı artık kesinlikle almalılar.onyekuruyu 6 aylıgına kiralamak ahmaklık resmen.saçmasapan bi şekilde kıcını kaldıramayan fegholiyle kıyasladıgınız sekidika lazım bu takıma

oyuncu bulman icin mac izlemen lazim, hemde fazla mac izlemen lazim. bizim antrenör ekibi süper lig'de bir sonraki hafta oynayacagimiz takimi bile analiz etmiyor. hatta psg macinda savunmamizin arkasina attiklari her top pozisyon veya gol oldu (ofsayttan 2 tane yemistik yanlis hatirlamiyorsam). takimi buna bile calistirmayip rezil ettiler.

oyuncu bulman icin mac izlemen lazim, hemde fazla mac izlemen lazim. bizim antrenör ekibi süper lig'de bir sonraki hafta oynayacagimiz takimi bile analiz etmiyor. hatta psg macinda savunmamizin arkasina attiklari her top pozisyon veya gol oldu (ofsayttan 2 tane yemistik yanlis hatirlamiyorsam). takimi buna bile calistirmayip rezil ettiler.
Antrenor ekibi izlemez zaten ama neyse gunluk yasamaya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt