Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca, Mustafa başkanı mı yalanlıyor şu an? :danyal:

Arda "ben Galatasaraya geleyim" vs tarzi dilekte bulunmamis

Fatih Terim de "Arda'yi alin" vs dememis

Fatih Terim: "Başkanımız gündem dışı demiş Arda Turan için saygı duyuyorum ama ben diyemem.

diagneyi geri istiyor galiba. ama kiziyor niye ortaya cikti diye

aleni şekilde başkana laf çaktı yine

antalya maçından sonra dediği arda galatasarayda futbolu bıraksın demişti

demek ki ardayı isteyecek ama başkan istemiyor

ve başkanın hocayla konuştuk ve bir isteğimiz yok sözünü açıkça yalanladı ve ben kimseye alın da almayın da demedim

başkan çık ortaya başkanlığını yap

bostan korkuluğu olma bu despotluğa dur de

Bizim takikimin scout olayina inanmiyorum artik. Sen git Cek ligini izle ve Tetteh'i bul. Orada Soucek varken hic mi dikkatinizi cekmedi? Hadi Benim gibilerin bilmemesi normal ama onlar maas aliyorlar.

Bu sezon hiç maça çıkmamış 3 adamı kadroya dahil ettik(onyekuru, linnes, emre). Sonumuz hiç iyi görünmüyor. Hayırlısı bakalım...

Arda haberlerinin fos olduğu yok. Gayet de ihtimal var. Bu işin sonu 31 ocakta Arda Galatasaray'a gelir.

Fatih Terim: "Başkanımız gündem dışı demiş Arda Turan için saygı duyuyorum ama ben diyemem."

Fatih Terim: "Aramızda bu kadar şey olmasına rağmen Arda Turan hakkında gündem dışı cümlesini kurmam. Arda, ben Galatasaray'a geleyim falan demedi Allah yukarıda. Bende kimseye alın yada almayın demedim. Zaman her şeyin ilacıdır."

ENhm63aWsAIzk4T

Marianonun menajeri

ardayı hoca istiyor başkan istemiyor

umarım zaten gitmiş sezonda bu gerginlik büyür başkan başkanlığını hatırlar

hocam stresli görünüyor

ayni sekilde dusunuyorum, 1-2 sene sonra cuzi bonservisle onyekuru uzun zaman bizde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt