Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Bugün bütün gazeteler wanyama haberini yapmış. 1.5 yıllık kiralama teklifi yapmışız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berknaz şu tombik kültigin mi2006 dogumlularda ayaz diye bi cocuk var,top kontrolü ve gol vurusu çok iyi.kısaca klas.ben ilk defa izledim.benden çok daha iyi bilenler var ayazı,beknazın yanına ayazı da ekleyin.
Hoca 10noda KralArda'yı istiyor. Bu artik kesin bir durum.Olurmu bilinmez ama hoca 10 numara istiyor bu iyiye gelişme
4-5 yıl daha bizimle.Ocak ayını boşuna söylemedi.Her zaman yanındayız hocam..
Adamın mesleği sakatlık olmuş artık. Boş vakit bulunca futbol oynuyor 2 sezondur. FIFA 20'de almıştım bu sezon, orada bile sakatlığa yatkınlık özelliği var, sürekli sakatlanıyor.Sağlıklı bir wanyama iş yapar
Murat hoca 10 numara hakkında ne dedi?
Rengim görüşemiyoruzHoca 10noda KralArda'yı istiyor. Bu artik kesin bir durum.
Teşekkürler.Yani kesin değil"10 Numara konusunda şartlar önümüzde birşey çıkarırsa ona göre bir şeyler yaparız. Transfer cezası devam ediyor."Fatih Terim'den Açıklamalar!
Fatih Terim: "Bir oyuncu Galatasaray altyapısından yetişmişse ve giderken para da kazandırmışsa, bu cümleyi kullanmaktan itina ediyorum. Başkanımız öyle söylemiş ama ben hizmet etmiş bir oyuncu için bu cümleyi kurmam." "Arda bir kez bile sözleşme için talepte bulunmadı. Ben de kimseye ne alın...www.gscimbom.com
Rengim transfer nöbeti başladı artik mekandayızRengim görüşemiyoruz
Bunu demiş.Önceliğimiz 6 numara olmalı..Murat hoca 10 numara hakkında ne dedi?