Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve Feghouli takimda kalacagina gore ilk 11'imizi yazalim.

Muslera

Linnes - Transfer - Marcao - Saracchi

Belhanda - Lemina - Seri

Feghouli - Falcao - Onyekuru​

Monacospor sportif direktörü nedir yahu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bence, hocayın dedinden sonra, gidecek olanlar Nagatomo, Mariano ve Donk olur. Yani 4 yabancı yeri açılmış olur. Iki tane geldi ve iki boş var. Yani bir defans ve orta saha gelir. Cok iyi orta gelirse Nzonzi gönderelir ve Sedika kalır.

- Teknik ekibim olumsuz raporuna rağmen alınan Falcao.

- Teknik ekibin olumlu raporuna rağmen alınmayan Arda.

Bu iş maalesef çok fena başımıza patlayacak.

- Teknik ekibim olumsuz raporuna rağmen alınan Falcao.

- Teknik ekibin olumlu raporuna rağmen alınmayan Arda.

Bu iş maalesef çok fena başımıza patlayacak.
Teknik ekip falcaoyu hep istedi o nereden çıktı.
Teknik ekip de ardayı ıstiyorum demedi geçmişinde sana para kazandırmış senin altyapından çıkmış bi oyuncu için bu şekilde konuşmazdım dedi

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teknik ekip de ardayı ıstiyorum demedi geçmişinde sana para kazandırmış senin altyapından çıkmış bi oyuncu için bu şekilde konuşmazdım dedi

Teknik ekip Falcao’yu 100% değil 1000% istemedi. Hasan Şaş’ın da açıklaması var. Net olarak ‘Biz Falcao’yla felan uğraşmıyoruz, genç oyuncu istiyoruz’ açıklaması var.

Tartışmaya gerek yok. Burada paylaştığın açıklamada tamamen taraftara şirin gözükmek için yapılmış bir açıklamadır.

Hasan Şaş’ın açıklaması: Aboubakar, Diego Costa, Falcao, Nainggolan. Galatasaray Kulübünün hiç ilgilenmediği oyuncuları biz de medyadan duyuyoruz.

Sonrasında bunu ekledi: Galatasaray'ın geleceğini inşa etmek ve kaliteli oyuncu almak için çok çalışıyoruz.

inandıramıyoruz arkadaş.

hayır Falcaoyu istemeyecek hoca harbiden yoktur.

Hocanın taraftara şirin gözükmek gibi bir derdi de yok. Wesley, ronaldinho falan sorulduğunda ben kakayı istiyorum demişliği vardır. gayette net adamdır. taraftara şirin gözükecek diye istemediği adam için çıkıp istiyorum demez.

Teknik ekip Falcao’yu 100% değil 1000% istemedi. Hasan Şaş’ın da açıklaması var. Net olarak ‘Biz Falcao’yla felan uğraşmıyoruz, genç oyuncu istiyoruz’ açıklaması var.

Tartışmaya gerek yok. Burada paylaştığın açıklamada tamamen taraftara şirin gözükmek için yapılmış bir açıklamadır.

Hasan Şaş’ın açıklaması: Aboubakar, Diego Costa, Falcao, Nainggolan. Galatasaray Kulübünün hiç ilgilenmediği oyuncuları biz de medyadan duyuyoruz.

Sonrasında bunu ekledi: Galatasaray'ın geleceğini inşa etmek ve kaliteli oyuncu almak için çok çalışıyoruz.
yaw iş işten geçtikten sonra konuşan kalitesiz siyasiler gibisin

ben olayı anlamadım yav muhsin bey özünde falcaoyu vizyon transferi olarak mı görüyor yoksa sakat çöp olarak mı görüyor. önce bu netleşmeli
Ikisi de değil. Şahsen Falcao’yu çok seviyorum. Heyecan veriyor oynadığı zaman. Doğruları yazıyorum sadece ve olayın sıkıntılı olduğunu belirtiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt