Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Demek Nijerya'li Sadio yarin istanbul'a geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Donk gidecek.Oh be, en birisi gidecek.
Bence, Babel veya Belhanda olacak.
Olmayan şeyi nasıl inandırmak istiyorsun. Falcao hocanın istediği forvet değildi. Hoca, Muriqi ve Samatta’da ısrar etti, FFP’den dolayı olmadı. Zorunlu olarak Falcao gündeme geldi, bonservisi olmamasından dolayı.inandıramıyoruz arkadaş.
hayır Falcaoyu istemeyecek hoca harbiden yoktur.
Hocanın taraftara şirin gözükmek gibi bir derdi de yok. Wesley, ronaldinho falan sorulduğunda ben kakayı istiyorum demişliği vardır. gayette net adamdır. taraftara şirin gözükecek diye istemediği adam için çıkıp istiyorum demez.
falcao kazıgını terim mi soktu yaniOlmayan şeyi nasıl inandırmak istiyorsun. Falcao hocanın istediği forvet değildi. Hoca, Muriqi ve Samatta’da ısrar etti, FFP’den dolayı olmadı. Zorunlu olarak Falcao gündeme geldi, bonservisi olmamasından dolayı.
Bundan sonra işin içine taraftar girdi. Bariyerler konuşuldu, Diagne’ler konuşuldu ve artık transferi OK’ledi.
Olay bundan ibaret.
tüm söylediklerinde haklısın hızlı adamlara ihtiyacımız varBabel, Belhanda, Fegh kalirsa kafayi yerim. Takim resmen olu gibi oynuyordu ve tum suc 1 2 oyuncuya cikamaz, 1 2 oyunculuk durum degildi. Orta sahanin bu kadar verimsiz oldugu sezon 2 Veya 3'u gecmez. Ayrica takimda hala calim atan oyuncu yok, sut ceken oyuncu hic yok.
Olmayan şeyi nasıl inandırmak istiyorsun. Falcao hocanın istediği forvet değildi. Hoca, Muriqi ve Samatta’da ısrar etti, FFP’den dolayı olmadı. Zorunlu olarak Falcao gündeme geldi, bonservisi olmamasından dolayı.
Bundan sonra işin içine taraftar girdi. Bariyerler konuşuldu, Diagne’ler konuşuldu ve artık transferi OK’ledi.
Olay bundan ibaret.
Terim de ne sokmuş be beyler. Hala inliyor burada bazıları. Bu kadar inlediklerine göre kazık sokmadığı belli.
Ajansspor fenerlilere ait bu arada.hatta bitane sürekli dalga geçilen birine ait ama adi aklıma gelmedi simdi
Simdi a spor'da tekrari var adam Choupo Moting yerine 150 kez Muto Choping dedi yok Nagatomo tovbe tovbe.