Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raiola Lingard için sürekli oynayabilecegi bir kulüp ariyormus

Sekidika icin 300.000 euro odeyecez

- Taner Karaman

Beyler size benden bikac tavsiye. Cok zorunda olmadiginiz surece disari cikmayin.
Disardan geldinizde mutlaka ellerinizi sabunla yikayin.
Disari cikiyorsaniz maske takin.

Mus'ta buyuk bi salgin var. Menanjitten 4 kisi ölmüs.
Millet iptal olmus durumda. Kime sorsak agir hasta. Hastaneler fullun da fullu.
1 sefer markete 2 sefer ekmek almaya gittim bogazimda enfesksiyon olmus. Kulagimda enfeksiyon ve akinti var. Sag kulagim kapanmis. İthihap kuruyunca mutlaka gel temizleyelim dedi doktor.
Millet maske filan takiyor. Soguk cok gec geldi bu yil ve durum ortada. Kulaklarim oyle agriyor ki 3 gundur 1 saat yatamadim desem belki inanmazsiniz.

Siz siz olun bu gecis mevsiminde pur dikkat olun. Vallahi saglik bi kere gidince her sey bos oluyor.

Forvet arkası çok kritik,kanatlarda golcü adamlarımız oldu,onları beslemek için tekniği yüksek,araya iyi top bırakan bir playmaker şart. Çöphanda ve Feg i elden çıkarırsak çok iyi olacak

Beyler size benden bikac tavsiye. Cok zorunda olmadiginiz surece disari cikmayin.
Disardan geldinizde mutlaka ellerinizi sabunla yikayin.
Disari cikiyorsaniz maske takin.

Mus'ta buyuk bi salgin var. Menanjitten 4 kisi ölmüs.
Millet iptal olmus durumda. Kime sorsak agir hasta. Hastaneler fullun da fullu.
1 sefer markete 2 sefer ekmek almaya gittim bogazimda enfesksiyon olmus. Kulagimda enfeksiyon ve akinti var. Sag kulagim kapanmis. İthihap kuruyunca mutlaka gel temizleyelim dedi doktor.
Millet maske filan takiyor. Soguk cok gec geldi bu ve durum ortada. Kulaklarim oyle agriyor ki 3 gundur 1 saat yatamadim desem belki inanmazsiniz.

Siz siz olun bu gecis mevsiminde pur dikkat olun. Vallahi saglik bi kere gidince her sey bos oluyor.
Aynen öyle. 20 Aralık'ta askerden geldim. Orada salgın sebebiyle son 1 hafta ateşler içinde yanarak geçirdim. Geleli bugün 17 gün oldu, ve ben hala tam olarak atlatamadım hastalığı. Ömrümde böyle hastalık görmedim.

Aynen öyle. 20 Aralık'ta askerden geldim. Orada salgın sebebiyle son 1 hafta ateşler içinde yanarak geçirdim. Geleli bugün 17 gün oldu, ve ben hala tam olarak atlatamadım hastalığı. Ömrümde böyle hastalık görmedim.
Askerde hangi arkadaşım hasta olduysa 2 aydan önce tamamen atlatamadı hastalığını.Normal zamanda hasta olmak ile çok fark var arada anlaşılan. Geçmiş olsun renktaş.

Askerde hangi arkadaşım hasta olduysa 2 aydan önce tamamen atlatamadı hastalığını.Normal zamanda hasta olmak ile çok fark var arada anlaşılan. Geçmiş olsun renktaş.

Agalar valla askerden saglam donen yok zaten. 2 abim de gunlerce mahvoldu. Biri orda biri donuste hasta oldu. İkisi de dogru duzgun hasta olmazlardi, askerden donduler hastaliktan kurtulamiyorlar.

Ya hakikaten boyle hastalik yok. Ben omrumde bu kulak agrisinin ceyregini yasamamistim. Simdi her dk kulaklarima bicak sokup cikariyorlar sanki.
Duymuyorum ya. Yuzde 80 duymuyorum su an. Abilerim, yegenlerim, yengelerim, annem babam hatta banyo asagiya akitiyor diye usta ariyoruz 1 haftadir, saglam usta yok anasini satayim. Kimi aradiysak abi kb ben yataklardayim diyor.

Boyle bir sey var mi ya?

ASKERLİK hastalığı diye bir şey harbiden var ya.

Acemi bitti elçiye çıktım 2 gün evde ateşler içinde yattım. Döndüm, ustada 2 gün aynı şekilde. Sonra tan terhis olucam son 2 gün yine hasta. Eve geldim 2 gün de evde yattım.

Berbat bir durum gerçekten. Çünkü her yer pislik her yer bakteri yuvası. İyileşme gibi bir ihtimal yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt