Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes____ ??? Marcao____ Saracchi
______Lemina__???__Taylan
??? __________Falcao______Onyekuru

- Stoper
- Sağ açık (Feg)
- Önlibero / Playmaker

3 Transfer daha şart.

Bana (A Spor ve Fanatik istihbarat ekipleri) mı inanıyorsun, ligradyosuna mı ?!!
valla hocam avatarındaki kişinin Allah bir dediğinden başka bir şeyine inanmam.Aspor deyince aklıma sosyal asosyal metal ametal spor aspor denklemi geliyor.Fanatik desen aynı şeyler sözkonusu anlıyacağın inanmıyorum kusura bakma

Son Dakika!!!!

Eskişehir ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jesse Sekidika’nın 70 bin Euro alacağı ödenmediği için resmi başvurularını yaparak fesih hakkına sahip olduğu ancak bu hakkını henüz devreye sokmadığı belirtildi. Eskişehirspor’dan ayrılık kararı alan ve şu an Nijerya’da bulunan Sekidika’nın 6 hafta önce sözleşme fesih hakkı kazandığı ortaya çıktı.

1080x360%20(1)~2.webp

Belhanda olmasaydı ikinci yarı şampiyon olamazdık.Sadece son maç olan başakşehir maçı bile yeter.Gitmemesi doğru karardı.
İyi o zaman, belki yine birkaç maç iyi oynar diye 35 yaşına kadar besleyelim ha?!..Önemli olan total kalite ve istikrardır. İstikrarlı şekilde kötü oynadığı ve her bakımdan yetersiz olduğu yeterince tescillenmiştir...

Birbirimizi yormayalım; benim bu herif hakkındaki kanaatim bellidir, sen de beğenedur. İlle fikir birliğine varmamız gerekmiyor yani...

İyi o zaman, belki yine birkaç maç iyi oynar diye 35 yaşına kadar besleyelim ha?!..Önemli olan total kalite ve istikrardır. İstikrarlı şekilde kötü oynadığı ve her bakımdan yetersiz olduğu yeterince tescillenmiştir...

Birbirimizi yormayalım; benim bu herif hakkındaki kanaatim bellidir, sen de beğenedur. İlle fikir birliğine varmamız gerekmiyor yani...

Beğendiğim falan yok abi ya.Geçen ara dönemde satılması yanlış olurdu diyorum.Bugun ise doğru olur.

Jesse H.O.

Yakında resmi imzalar atılır..
5e131959c03c0e2c3c76cc75.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt