Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Bana (A Spor ve Fanatik istihbarat ekipleri) mı inanıyorsun, ligradyosuna mı ?!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana (A Spor ve Fanatik istihbarat ekipleri) mı inanıyorsun, ligradyosuna mı ?!!
valla hocam avatarındaki kişinin Allah bir dediğinden başka bir şeyine inanmam.Aspor deyince aklıma sosyal asosyal metal ametal spor aspor denklemi geliyor.Fanatik desen aynı şeyler sözkonusu anlıyacağın inanmıyorum kusura bakmaBana (A Spor ve Fanatik istihbarat ekipleri) mı inanıyorsun, ligradyosuna mı ?!!
Şeref yoo artık. Ben varım.@Şeref Aydın duyum var mı?
@Şeref Aydın duyum var mı?
İyi o zaman, belki yine birkaç maç iyi oynar diye 35 yaşına kadar besleyelim ha?!..Önemli olan total kalite ve istikrardır. İstikrarlı şekilde kötü oynadığı ve her bakımdan yetersiz olduğu yeterince tescillenmiştir...Belhanda olmasaydı ikinci yarı şampiyon olamazdık.Sadece son maç olan başakşehir maçı bile yeter.Gitmemesi doğru karardı.
Belhanda olmasaydı ikinci yarı şampiyon olamazdık.Sadece son maç olan başakşehir maçı bile yeter.Gitmemesi doğru karardı.
bugün gelse nöbete gene ortalık alev alır abiGeçen dönem patlamadı mı adam?
İyi o zaman, belki yine birkaç maç iyi oynar diye 35 yaşına kadar besleyelim ha?!..Önemli olan total kalite ve istikrardır. İstikrarlı şekilde kötü oynadığı ve her bakımdan yetersiz olduğu yeterince tescillenmiştir...
Birbirimizi yormayalım; benim bu herif hakkındaki kanaatim bellidir, sen de beğenedur. İlle fikir birliğine varmamız gerekmiyor yani...
kaynak nerde gördün hocamsekidika floryadaymis su an.
Haber @Musap Aydinli dan değil, BENDEN alınır işte !sekidika floryadaymis su an.