Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.487
- 4.060
- 1.563
Selâmün aleyküm gençlik. Öldünüzmü lan. James Rodriguez dedikodusu var Sözlükte. Burda çıt yok hayret. James Rodriguez bu. Biraz goygoyu hakediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Hames'i ağabey?Selâmün aleyküm gençlik. Öldünüzmü lan. James Rodriguez dedikodusu var Sözlükte. Burda çıt yok hayret. James Rodriguez bu. Biraz goygoyu hakediyor.
Çocuklara bir sorayım James ismini.Selâmün aleyküm gençlik. Öldünüzmü lan. James Rodriguez dedikodusu var Sözlükte. Burda çıt yok hayret. James Rodriguez bu. Biraz goygoyu hakediyor.
Kaç aydır forvetsiz ve bütçesi olan takıma son gün Diagne'yi getirebilen yönetime güvenip o dönem satamazdı yapmayın yahuİyi o zaman, belki yine birkaç maç iyi oynar diye 35 yaşına kadar besleyelim ha?!..Önemli olan total kalite ve istikrardır. İstikrarlı şekilde kötü oynadığı ve her bakımdan yetersiz olduğu yeterince tescillenmiştir...
Birbirimizi yormayalım; benim bu herif hakkındaki kanaatim bellidir, sen de beğenedur. İlle fikir birliğine varmamız gerekmiyor yani...
kaynak nerde gördün hocam
He he alev alır aynnnbugün gelse nöbete gene ortalık alev alır abi

by dransfer baronunu kıskanmış gibisin berkeHe he alev alır aynnn
Hala inanıyor musunuz ona ya?
Talibi çıkarsa satılır...Geçen yıl alınan teklif piyangoydu resmen, bir daha öyle bir teklif gelmeyeceğinden neredeyse emindim. O zamandan bu yana 4 milyon daha cukkaladı. Toplam 13 milyona da ne futbolcular alınırdı; yerini doldurmak nedir?..Tabi bizdeki karar vericilerin piyasayı takip edip, olası ihtiyaçlar için önceden bir hazırlıklarının olması lazım, böyle doğru hamlelerin yapılabilmesi için...Beğendiğim falan yok abi ya.Geçen ara dönemde satılması yanlış olurdu diyorum.Bugun ise doğru olur.
Kaynak?sekidika floryadaymis su an.
Selâmün aleyküm gençlik. Öldünüzmü lan. James Rodriguez dedikodusu var Sözlükte. Burda çıt yok hayret. James Rodriguez bu. Biraz goygoyu hakediyor.
Ne kıskancam onu ya. Ünal Aysal zamanında kamkisi vardı içeriden, o şekilde biliyordu hep. Şimdide duyumculuk oynuyor işte.by dransfer baronunu kıskanmış gibisin berke