Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selâmün aleyküm gençlik. Öldünüzmü lan. James Rodriguez dedikodusu var Sözlükte. Burda çıt yok hayret. James Rodriguez bu. Biraz goygoyu hakediyor.
Çocuklara bir sorayım James ismini.

En son bana "o transfer zor Abi" dediler... hayırlısı.

At bir link'i taraftarımız görsün..

İyi o zaman, belki yine birkaç maç iyi oynar diye 35 yaşına kadar besleyelim ha?!..Önemli olan total kalite ve istikrardır. İstikrarlı şekilde kötü oynadığı ve her bakımdan yetersiz olduğu yeterince tescillenmiştir...

Birbirimizi yormayalım; benim bu herif hakkındaki kanaatim bellidir, sen de beğenedur. İlle fikir birliğine varmamız gerekmiyor yani...
Kaç aydır forvetsiz ve bütçesi olan takıma son gün Diagne'yi getirebilen yönetime güvenip o dönem satamazdı yapmayın yahu

Beğendiğim falan yok abi ya.Geçen ara dönemde satılması yanlış olurdu diyorum.Bugun ise doğru olur.
Talibi çıkarsa satılır...Geçen yıl alınan teklif piyangoydu resmen, bir daha öyle bir teklif gelmeyeceğinden neredeyse emindim. O zamandan bu yana 4 milyon daha cukkaladı. Toplam 13 milyona da ne futbolcular alınırdı; yerini doldurmak nedir?..Tabi bizdeki karar vericilerin piyasayı takip edip, olası ihtiyaçlar için önceden bir hazırlıklarının olması lazım, böyle doğru hamlelerin yapılabilmesi için...

Son dakikada menajerlerin kucağına düşer, koskoca Dünya Futtbol piyasasında Alan ve Pato' dan başka forvet beğenemezsen Diagne gibi kazığı sokarsın kulübe. Burada bütün kabahati yönetime yıkıp, teknik heyeti pir-ü pak saymak saçmalık...Kendisi ve kurduğu scout ekibi bulmaz, SD istemez; menajer kazıkları işe yararsa sahiplenir, tutmazsa kendisinden başka herkes kabahatli!..Hocam ne güzel bir Dünya kurmuş kendisine, tüm TD ler imreniyordur...

Oltion Bilalli diye birinden bahsediyorlar! 18 yaşında kosovalıymış. Altyapıya geliyor herhalde...

Balıkesirspor TD Ramazan Kurşunlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada Galatasaray ile adı geçen Oltion Bilalli için; "Bilalli akşam kampımıza katılacak. Kendisini Kosavo'dan takip ediyordum. Bilalli, Galatasaray'ın da gündemindeydi fakat oyuncu tercihini Balıkesir’den yana kullandı."

:asd: :asd: :asd:

Serinin kalmasi guzel,umarim profesorlugunu sergiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt