Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilalinin de yolu acik olsun,bakalım parlayacak mi

Balıkesirspor TD Ramazan Kurşunlu, Radyospor'a yaptığı açıklamada Galatasaray ile adı geçen Oltion Bilalli için; "Bilalli akşam kampımıza katılacak. Kendisini Kosavo'dan takip ediyordum. Bilalli, Galatasaray'ın da gündemindeydi fakat oyuncu tercihini Balıkesir’den yana kullandı."
:asd: :asd: :asd:
Ben sözleşme imzalayacağımizi sanıp yanıldım hadi,twitterdaki o kıyamet ilgi neydi ya

İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio: “Murillo’nun Galatasaray’a gelmek istediğini biliyorum. Sampdoria futbolcunun gidişine sıcak bakıyor. Ama Galatasaray kiralamak, Sampdoria ise satış istiyor.” (Radyospor) bunlar nerden buluyorlar böyle adamları, bi ara falcaonun menajeri diye birini konusturuyolardi.adam dolandırıcı mi ne çıkmıştı

Ben sözleşme imzalayacağımizi sanıp yanıldım hadi,twitterdaki o kıyamet ilgi neydi ya

17798.jpg

Sekidika FM profili atabilecek bir renkdasimiz araniyor

SON DAKİKA:
Benfica Lissabon altyapılı Kanat oyuncusu İstanbul'da!

Böyle daha güzel dimi ...birden istenilir hale geliyor...ben EsEs den de gelse çok sevincliyim ve ümitliyim.

jesse-sekidika-benfica_beqib2bkm5gf1qtw0o3qtqetq.webp

Onyekuru - Falcao - Sekidika

Gençlik ateşi.

hocada imkan olursa,şartlar uyarsa 10 numara olur dedi zaten,bakalım.3 aydır ugrasılyomuş james için

3 aydır üzerine çalışılan galatasaray’ın 10 numarası olması zor ama imkansız olmayan aslan parçası...

falcao’nun tüm galatasaray camiasına armağan etmek istediği manevi kardeşi..
james yakın, meşaleleri yakın.

6 Ocak 2020 15:43 · kaideyi taciz eden istisna

inşallah lan

GS sözlük yanıyor resmen

3 aydır üzerine çalışılan galatasaray’ın 10 numarası olması zor ama imkansız olmayan aslan parçası...

falcao’nun tüm galatasaray camiasına armağan etmek istediği manevi kardeşi..
james yakın, meşaleleri yakın.

6 Ocak 2020 15:43 · kaideyi taciz eden istisna

inşallah lan
Gurppegi nın kankasi mı diyorlar?

Evet sayın GSCiler..bu herifin güvenliği nasıl...daha önce birşey bildi mı ??

Kaide ironi yapıyor.Tufaya gelmeyin.

mustafa cengiz başkan'ın açıklamalarında türkiye'nin en iyi 10 numarası galatasaray'da olmalıdır diye bir kesit vardı.

fatih terim de 10 numara transferi için "hayat neden olmasın" tarzı bir geçiştirme yapmıştı.

muslera'ya attığı jeneriklik gol dolayısıyla bu kulübe bir borcu vardı, gel ve o borcu öde evlat :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt