Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera’nin tek kocasini da almak suretiyle kalemizi gole kapiyoruz...

Hoşgeldiniz Hasan Bey, son gelişmeleri alalım.

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
geçmiş olsun Allah şifa versin abi

Allah şifa versin

Oltion Bilalli cidden Balıkesir'e mi gidiyormuş? Kiralık falan değilse beynine sokayım o zaman.

Welcome to James !
Screenshot_20200106-151234.webp

james rodriguezin maaşınıda yazsınlar o ateş yakanlar millet yine kafayı kırmaya başladı

James, Getafe maçında kadroya seçilmedi Zidane tarafından. ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt