Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.073
- 3.267
- 1.148
muslera’nin tek kocasini da almak suretiyle kalemizi gole kapiyoruz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek benzemiyo sözlüktekilere bakılırsa,transfer işlerine pek girmiyomuş.bakacagız ,inşallah goygoy degildir,james adı asar goygoyuKaide ironi yapıyor.Tufaya gelmeyin.
Hoşgeldiniz Hasan Bey, son gelişmeleri alalım.
@Musap AydinliGS sözlük yanıyor resmen
Of allahim ne kadarda futboldan anlayan bi uyeBelhanda’yi futbolcu sananlarin tamamini yok saydim, forum cok daha okunabilir hale geldi.
geçmiş olsun Allah şifa versin abiHoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
pek benzemiyo sözlüktekilere bakılırsa,transfer işlerine pek girmiyomuş.bakacagız ,inşallah goygoy degildir,james adı asar goygoyu
Allah şifa versinHoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
Sen seriyi Sneijder saniyon galibaBu seri şampiyon yapabilecek adam,oyun zekasıyla.2 ara pası ile isi bitirebilir adam her maç
iyi öyleyse,goygoy yapmasın hassas kalpler var burdaKendisiyle konuştum ya ironi yapmış
sen de seriyi şutor sanıyon galiba,sneijder ne alaka?serinin en iyi özelliği ara pas,yeterki hızlı kanatların olsun,oyunu onun etrafında kurarsan mükemmel fayda saglarsınSen seriyi Sneijder saniyon galiba
İsdeyim@Musap Aydinli
Lan Sedikika İstanbul'a geliyor, James Galatasaray yolunu tutuyor...
Bir de sana "Son Dakika Musap" diyorduk peehhh... Okulu mokulu boşver artık!!!