Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.

Aynen öyle Hasan Bey, çok geçmiş olsun yanınızdayız her zaman.

JRodrigues için yönetime ve oyuncuya baskı yapmamız lazım. Bizim bir 10 numaraya ihtiyacımız var mı? Var. Bu isim James'den daha iyisi olabilir mi? Olmaz. James takımında oynuyor mu? Oynamıyor. Bizde Falcao gibi kankası var mı? Var. Ne duruyoruz helva yapalım.

Geçmiş olsun Hasan Bey.

Futbol zaten sadece eğlence için takip edilmeli. Hayat yeterince stresli.

sağol. sana ve iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.

internet'teki hamlelerime dikat ettim ama yaşamdaki hamlelerime tercihlerime dikkat etmedim heralde ...
Ağabey, doğrusu demeye dilim varmadı ama ben de öyle düşünmüştüm neyse en azından bundan sonrası için daha doğru adımlar atmak için fırsatlar var eminim ki senin gibi dikkatli biri bu duruma da adapte olup, güçlü şekilde devam eder hayata.

hadi hayırlısı.

Ryan Babel, Instagram profilindeki Galatasaray yazısını kaldırdı.

1578325057963.webp

Sa Godin denilen Allah'ın cezası Uruguay'lı herif geldi mi?

JRodrigues için yönetime ve oyuncuya baskı yapmamız lazım. Bizim bir 10 numaraya ihtiyacımız var mı? Var. Bu isim James'den daha iyisi olabilir mi? Olmaz. James takımında oynuyor mu? Oynamıyor. Bizde Falcao gibi kankası var mı? Var. Ne duruyoruz helva yapalım.

Yönetimin istememe sebepi belki aldigi 7 milyon küsür net maas olabilirmi?

orta sahada atletik özellikleri üst düzey, temaslı oyunu seven bir oyuncuya ihtiyacımız var.

savunma önüne bu adamı yerleştirip lemina'yı öne yaklaştırırız. hatta bu sayede çıtkırıldım seri'ye de yer açabiliriz ilk 11'de.

orta sahamız çok yumuşak kalıyor.

ayrıca feghouli de değişmeli mutlaka. linnes hücum becerisi çok yüksek olan bir oyuncu değil. linnes'in önünde o kanadı işleyecek birine ihtiyaç olacak.. bu adam feghouli değil.

bu eksiklikleri stoperden ya da on numaradan daha kritik görüyorum. takımın genel görüntüsünün değişmesi için bu bölgelere takviye şart.

Hayal kurmayın olup olacağı belli, 2 tane oynamayan adam aldık, herkese bir özgüven geldi, James Godinler konuşuluyor oldu.

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina Seri
Feghouli Belhanda Onyekuru
Falcao

Okan - Ahmet - Emre T. - Ömer - Emre A. - Jesse - Emre M. - Taylan - Adem​

orta sahada atletik özellikleri üst düzey, temaslı oyunu seven bir oyuncuya ihtiyacımız var.

savunma önüne bu adamı yerleştirip lemina'yı öne yaklaştırırız. hatta bu sayede çıtkırıldım seri'ye de yer açabiliriz ilk 11'de.

orta sahamız çok yumuşak kalıyor.

ayrıca feghouli de değişmeli mutlaka. linnes hücum becerisi çok yüksek olan bir oyuncu değil. linnes'in önünde o kanadı işleyecek birine ihtiyaç olacak.. bu adam feghouli değil.

bu eksiklikleri stoperden ya da on numaradan daha kritik görüyorum. takımın genel görüntüsünün değişmesi için bu bölgelere takviye şart.

mensah ve jesse stilinde ama daha kaliteli isimlerden bahsediyoruz yani.

Futbol_10

@Futbol10gs

·6d

| Galatasaray Jesse Sekidika transferini çok büyük oranda bitirdi.

Nijeryalı futbolcuya başka takımlardan da teklifler var ama oyuncu tercihini Galatasaray’dan yana kullanıyor.

Transferin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. [
@VolkanKilic__
]

Sıra sekidikada kısa zamanda o olur başkanı açıklamasına göre

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
geçmiş olsun üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt