Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-Kuzeyin Oğlu-Godin-Marcao-Saracchi-Lemina-Seri-Talisca-Cuadrado-Onyekuru-Falcao

Var bir hayalimiz...
Nando
Linnes Murillo Marcao Saracchi
Nzonzi
Lemina Seri/Taylan
Sekidika Falcao Oyekuru

olacak gibi. OS bonus olur. bonusda bence Teixeira veya tam bokunu cikarip James olur. Talisca gelse gelse TSa gider (sugar daddyleri hal eder)

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Donk savunması cok kötü . Acayip adam kaçırıyor konya maçıydı sanırım ona çarptı rakibin önüne düştü gol yedik. Sene sonu sözleşme bitiyor zaten şimdiden ayrılmamız lazım . Bedelsiz bi stoper bide ortasaha buluruz . Eğer nzonzi kalırsada başka bölgelerde kullanabiliriz kontejyanı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel'in Euro 2020 Belhanda'nın da kontrat son sene durumu var bu dönem sattık sattık diğer türlü elde patlayacaklar gibime geliyor.

Babel Belhanda Nzonzi Mariano Nagotomo Donk ve hatta Feghouli kesinlikle gitmeli artık değişim şart ve yeni gelenlerde ne yazıkki olmadı sadece lemina oldu serininde takımın değişmesiyle çok daha iyi olacağını düşünüyorum sene sonuna kadar kalmalı yerlerine alacağımız isimler de kesinlikle onyekuru saracchi gibi isimler olmalı sadece defansa yaşlı bi kurt lazım keşke Godin olsa

Nzonzi kalacak gibi duruyor, hoca da geçen açıklamada özür dileyecek demişti. Andone eğer dönecekse erken stoper kiralayıp kapatırız transfer sezonunu. Mariano, nagatomo, luyi(dondurma) 3 kontenjan ediyor. Linnes, Onyekuru, sarrachi geldi stoper için biri gitmeli.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım 2.devrede baya hızlanacak yanlız.Taylanında gelişi ile iyice haraketlenen orta sahadan sonra linnes ve jesse kanadı baya atlet olacak.Sarachi,Kuru kanadı ise baya baya ferrari oldu.Marcao leş olsada yanına godin tarzı tecrübeli 1 stoper ile oynarsa belki biraz toparlayabilir.Aslında reçete belli.Belhanda,Babel,Feghouliyide gönder.Yerlerine bir tane 8 no 10 no ve stoper al fişi çek.

2 senedir ve yillarca bu Tekniksiz ekipler nasil sampiyon olduk ve bu senede neden hayal? Bos konusuyorsun yil sonu ozur dilerim diyorsun kaciyorsun yeni lig baslayinca gene ayni oluyorsun
Haklısın şampiyon olduk ve bende buna sevindim ancak sürekli ne kadar kötü top oynadığımızi dile getirdim.

Bunları söylemek mi şuc?

2 senedir kendi sahamizda ki bjk ve Başak maçları dışında top mu oynadık?

2 sene de şampiyonluğu bize avcı ve Şenol hediye etti.
Sanki top oynadıkta şampiyon olduk.

Belli ki sen vasatligi çok seviyorsun
Sana bu vasatlik ile.mutluluklar dilerim.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Sağ beke Şener linnes katkısı,
Sola sarrachi katkısı,
Orta sahada form tutmaya hazır Taylan,
Üstüne lemina,
Sol kanatta el freni babel yerine onyekuru,
Sağda kafasını futbola verirse geçen yılki fegh,
Forvette ise artık ritim yakalayacak olan Falcao ile takımın çehresi değişir yaw transfer yapmasak bile...
Yapmamız lazım, o ayrı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ beke Şener linnes katkısı,
Sola sarrachi katkısı,
Orta sahada form tutmaya hazır Taylan,
Üstüne lemina,
Sol kanatta el freni babel yerine onyekuru,
Sağda kafasını futbola verirse geçen yılki fegh,
Forvette ise artık ritim yakalayacak olan Falcao ile takımın çehresi değişir yaw transfer yapmasak bile...
Yapmamız lazım, o ayrı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt