Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.367
- 7.630
- 1.233
Emre Çolak gibi Galatasaray yenilince paylaşım yapmadı,kötü bir söz etmedi, özel hayatında hatalar yaptı ama kim yapmadı ki Fatih hoca da yaptı ,camia birlik olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda geliyor diye destek olanlarda göbeklerini kaşıyıp kıs kıs gülen kuşlarYaşım 21 saha dışı olaylarını her ne olursa olsun kenara bırakarak konuşuyorum ki aslında bırakılacak gibi değil. ilk orjinal formam 66 numara ve onun imzası vardı düşünün yeni yeni futbol izliyorsunuz Arda yeni çıkmış herkes onu konuşuyor kumbaramı patlatıp onun formasını almıştım. Daha sonra şans işte imzalattım fotoğraf çekinebildim. Çocukken beslediğim hayranlık yüzünden daha çok nefret ediyorum Ardadan. Belki de buradaki herkesten daha çok ama gelirse hissiz bir şekilde izlerin o kadar.
Başakşehir'de ruh yok taraftarlık yok, Arda net bir profesyonel değil,bizim takımda hırslı olacağını düşünüyorum,zaten çok forma şansı bulamaz ama takım içinde hava katacak
Vallahi de billahi de Selçuk'u izleyeceğime Arda'yı izlerim ha illa tercih yapacaksam yoksa ikisini birden bünyem kaldırmazBurda geliyor diye destek olanlarda göbeklerini kaşıyıp kıs kıs gülen kuşlar
Emre Çolak gibi Galatasaray yenilince paylaşım yapmadı,kötü bir söz etmedi, özel hayatında hatalar yaptı ama kim yapmadı ki Fatih hoca da yaptı ,camia birlik olmalı
Burda geliyor diye destek olanlarda göbeklerini kaşıyıp kıs kıs gülen kuşlar
Barca belese verirArkadaslar Arda Bosa çikmadi
Fenerin aldığı bu 2 herif kim 2 yıldır maça cikmamislar doğru düzgun mallar hala.stoper alıyor
Fenerin aldığı bu 2 herif kim 2 yıldır maça cikmamislar doğru düzgun mallar hala.stoper alıyor
Stoper konusunda kötüler ama bunlara aynen biz gibi tecrübeli stoper lazımdı2side hem stoper hem sol bek. Menejer kazığı aynı şirketin oyuncuları zaten
yazın teklif gelmedi ki element uydurmayalım lütfenBabel belhanda nın falan gideceğine inanan varmı geçti o köprü belhanda evladım diye inadından yazın satırmadı hoca iyi fiyata şimdi arda gibi kazıkları başımıza 5 sene sözleşmeyle başımıza bela etme derdinde kulübün mali yapısı umrunda mı
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi