Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Çolak gibi Galatasaray yenilince paylaşım yapmadı,kötü bir söz etmedi, özel hayatında hatalar yaptı ama kim yapmadı ki Fatih hoca da yaptı ,camia birlik olmalı

Yaşım 21 saha dışı olaylarını her ne olursa olsun kenara bırakarak konuşuyorum ki aslında bırakılacak gibi değil. ilk orjinal formam 66 numara ve onun imzası vardı düşünün yeni yeni futbol izliyorsunuz Arda yeni çıkmış herkes onu konuşuyor kumbaramı patlatıp onun formasını almıştım. Daha sonra şans işte imzalattım fotoğraf çekinebildim. Çocukken beslediğim hayranlık yüzünden daha çok nefret ediyorum Ardadan. Belki de buradaki herkesten daha çok ama gelirse hissiz bir şekilde izlerin o kadar.
Burda geliyor diye destek olanlarda göbeklerini kaşıyıp kıs kıs gülen kuşlar

Emre Çolak gibi Galatasaray yenilince paylaşım yapmadı,kötü bir söz etmedi, özel hayatında hatalar yaptı ama kim yapmadı ki Fatih hoca da yaptı ,camia birlik olmalı

Yaptığın son yorumlar hoşuma gidiyor Orçun..

IMG_1191.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda futbolu bizde bırakmaya geliyor. Top oynamayacak. Alacağı ücret de 1905 tl olacaktır. Her takımın bir kabadayıya ihtiyacı vardır. Emre Burak Arda bunlar takımın papazlarıdır.

Fenerin aldığı bu 2 herif kim 2 yıldır maça cikmamislar doğru düzgun mallar hala.stoper alıyor

Babel belhanda nın falan gideceğine inanan varmı geçti o köprü belhanda evladım diye inadından yazın satırmadı hoca iyi fiyata şimdi arda gibi kazıkları başımıza 5 sene sözleşmeyle başımıza bela etme derdinde kulübün mali yapısı umrunda mı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç ve Comolli geldiğinden beri 4.transfer sezonları 50-60 milyon euro civarında harcama yaptılar en az adam akıllı tutan bi tane oyuncu yok nerdeyse

2si bizde olsaydı muhtemelen taraftar çoktan kellelerini almıştı. Bizdeki bu tahammülsüzlük bazende başarıyı getiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt