Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm de baska takımın basına gecince Galatasarayın durumuna bakarsın saçma sapan transferlerle senin kurdugun takımı degiştirirler çapsız çapsız yönetirler orda bile delirirken gerçekte daha beterinin yaşanması diyecek söz yok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

UEFA'dan ceza gelirse seneye şampiyon olmamız şart.Bu mevcut kadroylada olmak zor

Damiano: "Biz Martin Benitez transferinin gerçekleşeceğine inanıyoruz. İki taraf için de iyi olacak"

Damiao kendiyle beraber benitezi de getiriyo galiba :)

Damiano: "Biz Martin Benitez transferinin gerçekleşeceğine inanıyoruz. İki taraf için de iyi olacak"

Amcasıymış o adam. Adamın yüzde onbeş i ondaymış. Ondan klüpten anca yüzde 85 i haberleri geliyor.

Madem transfer cezası yiyeceğiz gelecek adamların direk katkı sağlaması lazım, gençten ziyade 24-28 yaş aralığında olmalı bu isimler. Remy mesela cuk diye oturur takıma.

Bu futbolcu olan damiao değil.
Millet inanacak şimdi bide :)

Sokarım böyle işe. Bana faydası olmayan adayı, rivayı napacam lan ben? Ben sadece Galatasaray'ı izlemek başarılı olduğunu görmek istiyorum o kadar. Voleybol kürek su topu cart curt ne varsa basketbol haricinde hepsini kapatın.

Madem transfer cezası yiyeceğiz gelecek adamların direk katkı sağlaması lazım, gençten ziyade 24-28 yaş aralığında olmalı bu isimler. Remy mesela cuk diye oturur takıma.

transfer cezası falan yok ya men var ya da beşiktaş gibi sattığın kadar al var

Son düzenleme:
UEFA Ekonomisi düzgün değil diye bir kulübün en büyük para kapısını kapatıp, (Kupadan Men edip) Git ekonomini düzelt öyle gel demez.

Saçma sapan şeyler düşünmeye gerek yok, En kötü ihtimal satacağın oyuncudan gelen para miktarı kadar transfer yapabilirsin der konu kapanır. Bana göre bu bile gelmeyecek. 2-3M Euro para cezası gelecek sadece. Spor programlarında ciddi, ağır yaptırımlar kapıda alt yazıları görürseniz medyanın ne kadar satılmış olduğunu aklınıza getirin.

:hat:

Sokarım böyle işe. Bana faydası olmayan adayı, rivayı napacam lan ben? Ben sadece Galatasaray'ı izlemek başarılı olduğunu görmek istiyorum o kadar. Voleybol kürek su topu cart curt ne varsa basketbol haricinde hepsini kapatın.

aynen katiliyorum...yillardir yok riva yok ada yok su yok bu,ulan kulüp avrupadan men cezasi alacak duruma gelmis,degerlendirin artik su tasinmaz mal varliklarini,neyi bekliyorsunuz kulübün borcu milyarlarca euro olduktan sonrami devreye girecek bunlar??bunlarin hakkindan yine bizim cefakar taraftarlar gelir,ama satilmis yönetim tarafindan mamalanan taraftarlar degil..her mac istifaya cagirmaliyiz bu capsiz yönetimi misal burak 2 macdaha yuhlansin kacarak gitmek zorunda kalacak..

Ya bu adamlar gidip neden emeklilik yaşamaz hala bi çaba içindeler.
73a8f6e2e550db5e86870954d981633b.jpg

öldürdünüz bu taraftari bari su benitez ile farmarayi alinda ceza gelirse gelsin.
en azindan gelecek sene icin iyi takim kurmus oluruz.
ha birde bukadar dar bogazdyken bi zahmet elimizdeki kanati da geri getirsinler.
elinde kanat yok adami kiraya verioyrsun (bruma).
hamza özbek ilkilisi sanki batirmaya geldiler besiktas fenerin 5 senede yapamadigini bunlar 2 ayda yapti.
daha cok özbek cünkü hamza bruma kalsin isitiyorum diyip duruyordu son anda melo gönderildi.
bence bunlar hamzanin istegi degil özbek yapti.
ama oda karsilik vermedi tabiki mütevazi hocamiz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt