Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.672
- 1.328
Küfür duymak ruhunu okşuyor.Ahmet Çakar: Galatasaray Ünal Aysalin cilegini yerken uefanin patlicanini yedi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür duymak ruhunu okşuyor.Ahmet Çakar: Galatasaray Ünal Aysalin cilegini yerken uefanin patlicanini yedi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynatsaydik keske reisi yahu
ali naci tam yavşak ya
Damiano: "Biz Martin Benitez transferinin gerçekleşeceğine inanıyoruz. İki taraf için de iyi olacak"
Damiao kendiyle beraber benitezi de getiriyo galiba
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu futbolcu olan damiao değil.Damiano: "Biz Martin Benitez transferinin gerçekleşeceğine inanıyoruz. İki taraf için de iyi olacak"
Damiao kendiyle beraber benitezi de getiriyo galiba
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Madem transfer cezası yiyeceğiz gelecek adamların direk katkı sağlaması lazım, gençten ziyade 24-28 yaş aralığında olmalı bu isimler. Remy mesela cuk diye oturur takıma.
UEFA Ekonomisi düzgün değil diye bir kulübün en büyük para kapısını kapatıp, (Kupadan Men edip) Git ekonomini düzelt öyle gel demez.
Saçma sapan şeyler düşünmeye gerek yok, En kötü ihtimal satacağın oyuncudan gelen para miktarı kadar transfer yapabilirsin der konu kapanır. Bana göre bu bile gelmeyecek. 2-3M Euro para cezası gelecek sadece. Spor programlarında ciddi, ağır yaptırımlar kapıda alt yazıları görürseniz medyanın ne kadar satılmış olduğunu aklınıza getirin.

Sokarım böyle işe. Bana faydası olmayan adayı, rivayı napacam lan ben? Ben sadece Galatasaray'ı izlemek başarılı olduğunu görmek istiyorum o kadar. Voleybol kürek su topu cart curt ne varsa basketbol haricinde hepsini kapatın.
Kazım kadro dışı kalmış![]()