Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seninde yaptığın doğru değil ama. Stada gitme imkanı olmaya bilir bir taraftarın ama kendi imkanları ile destek çıkmaya çalışır elinden ne geliyorsa. Bilemedim forma ve saire alır devamlı veya madi durumu hiç iyi olmayan duaları ile destek çıkar. Kim şimdi daha iyi Galatasarayli? Senin gibi devamlı stada gide bilen mi daha iyi Galatasarayli oluyor?

daha galatasaraylı olmuyor ama en azından galatasaraylı oluyor değil mi

bir tribün liderinin gereksiz yerinde peşinde koşmak için giden olmaz

Modlardan rica ediyorum burası transfer nöbeti hala ultraslan hakkında yazılırsa konuya kilit vuralım. ultraslan başlığı forumda mevcut lütfen oraya yazın sıkıldım bu muhabbetten

ya adminlerden rica ediyorum şu ultroları lütfen konudan atın transfer nöbeti burası yahu neler konuşuyoruz

Bunlar güzel şeyler tamam ama bu oluşuma kör kütük bağlanmak aptallıktır hocam.

Gencecik adamları ıslıklarken (bknz jose,emre) Burak'ın ıslıklanmasını niye susturuyorlar. Bir maçlık tepki değilki bu 1.5 senedir böyle bu adam.
Prandelli İstifa,Mancini İstifa derken yaptığı hatalar bini aşmış Dursun Özbek'i niye koruyorlar. Babasının oğlu değil ya ultraslan'ın demirbaşları bunlardan paraları cukkalıyor cebe sizin gibi saftirikleri de kullanıyor.

Öğren bunu kullanılıyorsunuz.
Bu kullanılma pankart kaldırma,tezahüratta falan güzel oluyor zaten bunlar fedakarca yapılan işler. Bunların dışınca çıkarca yapılan işlerde kullanılmayın ergin olun biraz.

dursun özbeki kim korumuş be renktaş

uzayda mı yaşıyorsun

yönetim istifa diye bağırılmadı mı kaç maç

1 şubata kadar verilen sözler yine tutulmazsa o küfrettiğiniz ultraslan istifa protestosunu arttırır siz rahat olun :)

Ultraslani sevmem ama burada çoluk çocuk muhabbeti yapıp kulübe 1 kuruş katkısı olmayan bi kaç kişi var..

Son 3 yilda en cok gol atan demis.
Ben bosuna demedim burda, önce su tip taraftarlardan kurtulmamiz gerek diye.

Futboldan fln anlamaz bunlar, sadece destek verirler, yeri geldiginde olay cikarirlar. Futbola bakis acilari sadece istatistik. Bu yüzden yillardir Sabri oynuyor, her mac 100km kosuyor ya.

Simdi bi bakalim; Bu tip taraftarin varligi yararlimi yoksa zararlimi? Bence zararli, yemisim destedigini, ZIHNIYETIN ZARAR VERIYOR.

ultraslan tartışmak isteyenler başka yerde tartışsa..burası transfer bölümü isimlerini görmek bile istemiyorum

daha galatasaraylı olmuyor ama en azından galatasaraylı oluyor değil mi

bir tribün liderinin gereksiz yerinde peşinde koşmak için giden olmaz
Yazdıklarım ile hiç bir alakası olmayan bir cevap olmuş. Demek ki ben anlatamadım.
Hakan delikanlının kısaca söylediğini dile getirmek istemiştim ya neyse.

Hani kim bilir stadın önünden bile geçmemiş adam ne anlatıyor sözünüz vardı ya. Bu çok yanlış söz ve bakış açısı.

Yillardir CL maclarinda utanarak WE ARE THE BEST GALATASARAY tezahürati duyuyoruz. Yani cidden kreatif bir grup olmaliyiz bunun icin. Kac gün düsündüler acaba.

Ciddiden İngilizceyi bilen hiç mi yok yahu. We are the best Galatasaray söyleyerek avrupada millet gülüyorlar resmen bize.
Yanlış cümle kurumu resmen :(

Burada 1 kere bile maça gitmemiş,kulübe destek olmamış olanlar bunları yapanlara saygı duysun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt