Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir etrafına bak bakalım galatasaray forumuysa ondandır
Yani senin gözünde Galatasaray = uA demek?

Siz kendinizi ne saniyorsunuz ulan? Kimsiniz arkadas siz? Sadece bir taraftar grubu. Galatasaray'in degerlerin nasil bir grup ile esdeger olabilir gözünde?

Bende Galatasaray'liyim. Bunun icin uA'ya destek vermeme gerek yok. Insan biraz utanir böyle birsey yazarken. Cidden uyuz oluyorum su taraftar gruplarina.

Son düzenleme:
ua denen yalamaları gidin başka konu açıp tartışın..zaten transferde yok ..

arkadaşlar hep diyorum ultrolar toplumun düşük zekalı sınıfındandır bunlarla polemiğe girmenin bir manası yok çünkü hep o düşük zekalarının verdiği ölçüde anlayış gösterebilirler holigan topluluğundan başka birşey değiller alparslan abiden sonra iyice paranın uşağı olup raydan çıktılar çıkar odaklı bir kuruluş haline geldiler acıyorum bunlara sadece...

senin zekan düşük ki altta kaldığın hissiyle hakaret ve küfüre başvuruyorsun :)

neyse zorlama yanmasın

Buragin son 2 yildir oynadigi futbolun sabredilecek bi yani yok.1 ay formsuz olursun tamam 2 ay hadi onada tamam.2 yildir bi halt ettiği yok bu adamin daha hala buragi savunuyorsunuz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama gol atiyür diye Burak'ı savunmak ihraç sebebi falan olmalı.Sonuçta temel olarak futbol konuşulan bir forum burası ve böyle düşünen birinin futbol forumuna yazmaya hakkı yok bana kalırsa.Uzun uzun anlatılırdı da şikayetlere eleştrilere koreografi koyarak cevap veren biri için değmez.

Ben umut buluttan çok nefret ediyorum.Verseler elime sopayla döverim.Ama ben maç esnasında benim takımımın oyuncusunu yuhalayanlara küfür ederim.Size bi örnek vereceğim.

Antalyaspor maçı.Bu sezon kombine almadıgım için bi dosttan batı üst koltugunu kendime transfer ettim.Maçta bizim ispanyol çocuk (jose) dökülüyor.Sürekli pas hatası yapıyor.Gerçi onun gibi futbol zekasına sahip olmayan Buraklar yasinler doğru yerlere hareketlenmedikleri içinde oluyor bunlar ama neyse.

Bi pozisyonda topu kaptırdı gol yedik.Bu çocuk hayatında ilk defa yurtdışına çıktı.Yaşı daha çok genç 94 dogumlu.Çocuk diyebiliriz. Özellikle güney tribününden bu çocuga karşı inanılmaz bi protesto başladı.Top ayağına gelince ıslıklıyorlar.Benim şalter attı tabi.Başladım bunlara küfür etmeye maçı bırakıp.Sonra çocuk ıslıklar eşliğinde yayın oralarda iki adam bağlayıp podolskiye asist yaptı.O utanmaz arlanmaz futbol cahili 3.sınıf insanlar toplulugu güney tribünü ıslığı bırakıp gole sevindi.Orada topçu ıslıklarken aslında tuttugu takıma ihanet eden güruhtan nefret ediyorum abi ben.Sokarım ultraslana hiçte umurumda değil.Takımını herşartta destekleyen her birey benim için önemlidir. Başkanından yönetimine, futbolcusundan taraftarına rezil durumdayız. Bitmiyolarda.. Zamanında hamburg maçında hasan şaş yuhalandı.Arda turanın sevglisine küfür ettiler.Hakan şükür milletvekili döneminde sürekli hakaretler oldu.İlerdede malesef devam edecek bu iş.

Konunun başına gelirsek.Ben bu sezon umut bulut var diye kombine almayan bi taraftarım.Nefret ediyorum o heriften.Ama maç esnasında yuhalamam ben o adamı.Yönetimler taraftar tepkileriyle adam yollayıp adam alıyorsa zaten kulübü kapatıp gitsinler.Takımın transfer politikasını yönetmekle yükümlü değilim ben.Takımımı desteklerim sadece.

Ua denen soytarıları tartısanlar konudan 3 günlüğüne ban pls.

Burak gibi sadece karşı karşıya ayak içi plase ile gol atabilen (artık onu da yapamıyor) bir kazmayı sadece istatistiklere bakarak övmek ne acı
Kaçırdığı goller verdiği zararlar attığının kim bilir kaç katıdır

İstatistik muhabbeti üzerinden kazma burak'ı savunmak şikecilerin istatistik üzerinden Alex, Hagi'den daha iyi demesi gibi saçma bir şey

Burak kazması bu sığ zihniyet devam ettiği sürece 2019 yılına kadar takımın başına bela olmaya devam edecek

Ona verilen paralara çok kaliteli forvet alabiliriz üstelik
istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
alex ferguson

Bu sevdanın Adı Galatasaray beyler .. Onunla üzülüp onunla seviniyoruz kimse camiayı sahiplenmesin kimin karşılıklıksız sevdiğini kimin çıkarlarları için sevdiğini herkes görüyor zaten .. Bu uA olur başka bir oluşum olur farketmez .. Kimse bu sevginin Sahibi değil!!!

Neyse konumuza dönelim, birakin su uA zihniyetsizlerini.

Duyum yok'mu Benitez hakkinda?

Bu sevdanın Adı Galatasaray beyler .. Onunla üzülüp onunla seviniyoruz kimse camiayı sahiplenmesin kimin karşılıklıksız sevdiğini kimin çıkarlarları için sevdiğini herkes görüyor zaten .. Bu uA olur başka bir oluşum olur farketmez .. Kimse bu sevginin Sahibi değil!!!

Burada eleştiri yapanlar evde asosyallik sen bunalıma girmişler.Bu senin yazdığını iyi okusunlar

Burak gibi sadece karşı karşıya ayak içi plase ile gol atabilen (artık onu da yapamıyor) bir kazmayı sadece istatistiklere bakarak övmek ne acı
Kaçırdığı goller verdiği zararlar attığının kim bilir kaç katıdır

İstatistik muhabbeti üzerinden kazma burak'ı savunmak şikecilerin istatistik üzerinden Alex, Hagi'den daha iyi demesi gibi saçma bir şey

Burak kazması bu sığ zihniyet devam ettiği sürece 2019 yılına kadar takımın başına bela olmaya devam edecek

Ona verilen paralara çok kaliteli forvet alabiliriz üstelik
istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
alex ferguson

Tek forvet oynuyoruz bunu da ekle.

Tek forvetin olması gereken özellikleri.

Güç
Kafa topu hakimiyeti
Sırtı dönük oynama
Oyunu açma
Yakaladığını atma

Burakda bu mezıyetlerın hangısı var seven bilen anlatsın.

CY8npbVWkAAMKqJ.jpg:large

https://www.youtube.com/watch?v=qp9JbqyZZfA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt