- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
gözlüklü apaçi ve fener forması bence işlem için yeterliDOSTLAR yasin aleyhinde imza toplarsaniz islem yapabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözlüklü apaçi ve fener forması bence işlem için yeterliDOSTLAR yasin aleyhinde imza toplarsaniz islem yapabiliriz
la ne famarasi kardesh, gitsin lipton giresunsporda oynasin
iice kafadan kontakt hale geldik it seemz
ben banlanmasını istiyorum zaten fenerlinin ne işi var forumda .. ironi yapıyodur diye düşündüm Dursuncular ironi için koydu kapitoFenerlimisin ? yoksa Yasin yakin arkadasin mi da izin veriliyor ? Dursun su anki Galatasaray baskani. FB formalisini görmedimKapis ?
Famara da Drogba etkisi görüyorum Satoyu bende severim ama bu konuda katılamıyorumsato sana bugüne kadar hep katıldım lakin bu famara konusun da şaşırttın beni a...koyar bu ligin keşke gelse
gözlüklü apaçi ve fener forması bence işlem için yeterli![]()
sato sana bugüne kadar hep katıldım lakin bu famara konusun da şaşırttın beni a...koyar bu ligin keşke gelse
a.s dede
sozu edilen 23 yasindaki 300k bonservisli 2. lig tobcusunun videolarini izlemis bulunuyorum m8
ilk 18e giremez id say
sozu edilen 23 yasindaki 300k bonservisli 2. lig tobcusunun videolarini izlemis bulunuyorum m8
ilk 18e giremez id say
Klavye mühendisi, o laflar Yasin içindi sen nerden gelip sulaniyorsun.
BEL ALTI DEGIL FUTBOL KONUSALIM PLS, UZA
Lan başından beri bel altı vuran sensin
Millete fenerli ithamında bulun,babasına laf yap sonra bel altı yapma iyimiş
Bu lafları ediyorsan karşılığını yediğinde susmasını bileceksin ağlamayacaksın