Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Öyle diyon da adam sanada küfür etti
![]()
Kanitlasana görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle diyon da adam sanada küfür etti
![]()
Zaten bu işi ancak kriz yönetimi kurarak yapabilirsinsuan florya arazisi 200 300 milyon$ ediyor riva ile birlik te 400 500 milyon $ para ediyor ama bu yönetimle bi bok olmaz
Kanitlasana görelim
Caps almadım bu sefer ama gördüm küfürleri
Sanada etti adam
Hmmm yani bos laf yapiyorsun.
Tamam
O kendi kendini imha ettiyasin melihin kurbani olmus öyle dedi bana![]()
Foruma fenerliler de üye olabiliyor. Seviyeli ve ciddi tartışma içerisinde bulunan rakiplerimiz aramızda görmek bize kıvanç veriyor .Yasin şimşek fenerli mi jb mi geçiyolar yoksa
Ne alaka şimdi aptal mısın nesin
Gördüm neden yalan konuşayım
Sende cevap verdin hatta
Foruma fenerliler de üye olabiliyor. Seviyeli ve ciddi tartışma içerisinde bulunan rakiplerimiz aramızda görmek bize kıvanç veriyor .
Yasin ile muhabbet edebilirsin fenerbahçe tarihi geçmiş maçları ,derbi tarihi olsun çok keyifli ve seviyeli bir tartışma içerisinde keyif alman muhtemel.ama bana gurur vermiyor çünkü provoke etmek için yer arıyolar ben daha görmedim futbol konusunda anlaşabildiğm bir fenerli
Cool story bro, bende inandim
![]()
beni ilgilendirmiyor en yakın arkadaşım fenerli ve maç konusunu açmıyoruz maç konusunu açınca twitterdan birbirimizi silmiştik o yüzden artık girmiyoruz o muhabbete.bir fenerlinin objektif bakması imkan dahilinde değil rol bunlar rol.Yasin ile muhabbet edebilirsin fenerbahçe tarihi geçmiş maçları ,derbi tarihi olsun çok keyifli ve seviyeli bir tartışma içerisinde keyif alman muhtemel.
Dursunlu avatarı olanlarda var kapiş ?Adam FB li formayla olan Avatari var, hala FB li mi diye soruyorsunuz. Zeka Tavanlarda ya.