Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Muriqi Kvoyke diyen var ya hakikaten Tuttuğu takımı Anadolu takımı zannedenler var hala ulan çöpe atacak 10 tane adam var zaten daha hala anadolu topçularını isteyen var hamza da sizin zihnitenizdeydi işte sırf umuttan iyi diye oyuncu alınırmı lan paf takımla oyna daha iyi hepsi s.... olup gidecek zaten yeni kazmalar ile neden uğraşalım..24 saat boş boş adamların mesajlarını okumaktan sıkıldık artık engelliyorum engelliyorum bitmiyorlar

Yasin şimşek fenerli mi jb mi geçiyolar yoksa

Yasin şimşek fenerli mi jb mi geçiyolar yoksa
Foruma fenerliler de üye olabiliyor. Seviyeli ve ciddi tartışma içerisinde bulunan rakiplerimiz aramızda görmek bize kıvanç veriyor .

?すべての鳥をファック?

Ne alaka şimdi aptal mısın nesin

Gördüm neden yalan konuşayım

Sende cevap verdin hatta

Cool story bro, bende inandim

i-leave-my-heart-open.gif

Foruma fenerliler de üye olabiliyor. Seviyeli ve ciddi tartışma içerisinde bulunan rakiplerimiz aramızda görmek bize kıvanç veriyor .

������すべての鳥をファック������

ama bana gurur vermiyor çünkü provoke etmek için yer arıyolar ben daha görmedim futbol konusunda anlaşabildiğm bir fenerli

ama bana gurur vermiyor çünkü provoke etmek için yer arıyolar ben daha görmedim futbol konusunda anlaşabildiğm bir fenerli
Yasin ile muhabbet edebilirsin fenerbahçe tarihi geçmiş maçları ,derbi tarihi olsun çok keyifli ve seviyeli bir tartışma içerisinde keyif alman muhtemel.

?すべての鳥をファック?

Adam FB li formayla olan Avatari var, hala FB li mi diye soruyorsunuz. Zeka Tavanlarda ya.

Yasin ile muhabbet edebilirsin fenerbahçe tarihi geçmiş maçları ,derbi tarihi olsun çok keyifli ve seviyeli bir tartışma içerisinde keyif alman muhtemel.

������すべての鳥をファック������
beni ilgilendirmiyor en yakın arkadaşım fenerli ve maç konusunu açmıyoruz maç konusunu açınca twitterdan birbirimizi silmiştik o yüzden artık girmiyoruz o muhabbete.bir fenerlinin objektif bakması imkan dahilinde değil rol bunlar rol.

yalnız bu famara'nın geçen sene 3 golü varmıs riskli iş
bonservis maximum 2m falan olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt