Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La senin begenmedigin tobcu yokmuikisi de iyi yahu

ben isterim ki yetenekli her futbolcu bizim olsun abi.doymam benLa senin begenmedigin tobcu yokmu![]()
Oo juventus kafasiben isterim ki yetenekli her futbolcu bizim olsun abi.doymam ben![]()
Sinan'i banko 11e koyan tipki zamanında Yasin'i koydugu gibi aptallik yapiyor.
Benitez acilen gelmeli.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sinan'i banko 11e koyan tipki zamanında Yasin'i koydugu gibi aptallik yapiyor.
Benitez acilen gelmeli.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sinan'a güvenırsenız yarı yolda bırakır takımı... 1-2 gol attı diye hemen yıldız yapmayın.. iyi oyuncu olsa Almanyadan buralara kadar gelir mi ?
Benitez yada Zivkovic alınmalı... ama ben zivkovici tercıh edıyorum keşke gelse bu cocuk.. bitirişleri mükemmel
Cevabi Burda Transfermarkt a göre degeri 750 bin euro bizim akillilar 8-9 milyon euro verecek,hayir ne basarisi var anlamadim son 7 ( 630 dakika ) macta sadece 1 gol 1 asist yapmis begenmedigimiz sinan 700 dakikada 4 gol 4 asist yapmis...8 milyon euro eder mi ?
Cevabi Burda Transfermarkt a göre degeri 750 bin euro bizim akillilar 8-9 milyon euro verecek,hayir ne basarisi var anlamadim son 7 ( 630 dakika ) macta sadece 1 gol 1 asist yapmis begenmedigimiz sinan 700 dakikada 4 gol 4 asist yapmis...
MARTÍN BENÍTEZ Argentinien Primera División CA Independiente de Avellaneda
Martín Benítez
Geburtsdatum:
17.06.1994 in Posadas Argentinien
Nationalität: Argentinien Argentinien
Größe: 1,73 m
Vertrag bis: -
Im Team seit: 01.07.2011
Aktueller Verein: CA Independiente de Avellaneda ( Argentinien 1.Liga)
Position: Hängende Spitze
Spielerberater: COMUNIGOAL
Ehemaliger Nationalspieler: Argentinien Argentinien U17
Marktwert:
750 Tsd. €
Letzte Änderung: 14.07.2015
su durumlarda , benitez'e 5/6/7/8 herneyse kimse vermez .. koltugunu kurtarmak isteyen bir baskan bile vermez !!!
Cok kaliteli bir forvet alip transfer kapatilmali , malesef elimizdeki leshlerle devam etmeliyiz ..
aradaki curuk elmalari da gondermeliyis