Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi geceler

umarim gelecek günler daha hayirli olur

Fatih isbecer ulkeye cunup girdi heralde adam ulkeye girdiginden beri felaket uzerine felaket

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse bende kaçiyorum,

Bugün Günlerden GALATASARAY, hepinize iyi nöbetler ve iyi geceler.

Sergen topcudan anlar ,scout ekibimizde Sergen gibi reisler olsa bugun farkli konumda olurduk

3c77fd4a21-99874.png
[/URL][/IMG]

Sinan'i banko 11e koyan tipki zamanında Yasin'i koydugu gibi aptallik yapiyor.

Benitez acilen gelmeli.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sinan'a güvenırsenız yarı yolda bırakır takımı... 1-2 gol attı diye hemen yıldız yapmayın.. iyi oyuncu olsa Almanyadan buralara kadar gelir mi ?

Benitez yada Zivkovic alınmalı... ama ben zivkovici tercıh edıyorum keşke gelse bu cocuk.. bitirişleri mükemmel

Sinan'i banko 11e koyan tipki zamanında Yasin'i koydugu gibi aptallik yapiyor.

Benitez acilen gelmeli.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

benitezi direk 11 e koyan yapan tipki ontiveroyu messi yapan gibi aptallik yapiyor.. hayir adami daha düne kadar taniyan yoktu,dün gece 90 dakika izledim,9 milyon euro edecek bir halt görmedim..sinan gümüs benim gözümde ondan kaliteli,hem yasin gibi karaktersiz bencil egoistde degil..birde kulübün gercekleri var bu günkü baskanin aciklamalarindan sonra 9 milyon euro bonservis verecegimizi sananlar yaniliyor,birde nasil futbolcuysa bpnservisin yüzde 15 i amcasinda yüzde 10 u dayisinda :D :D

Sinan'a 11'de sans vermek icin daha uygun bir zaman olamazdi.

Sinan'a güvenırsenız yarı yolda bırakır takımı... 1-2 gol attı diye hemen yıldız yapmayın.. iyi oyuncu olsa Almanyadan buralara kadar gelir mi ?

Benitez yada Zivkovic alınmalı... ama ben zivkovici tercıh edıyorum keşke gelse bu cocuk.. bitirişleri mükemmel

Zaten Ribery iyi olsaydi bize gelmezdi , zaten Arda Barcelona'da oyniyacak kapasitede olsaydi Turkiyede degil Arjantinde dogmaliydi ?

la bu city sene sonu hummelsi alacak diyolar.1 yıl daha kiralayak denayeri,opsiyonu varsın 10 milyon avro olsun.seneye şampiyon olursak 2017 yazında alırız.

8 milyon euro eder mi ?
Cevabi Burda Transfermarkt a göre degeri 750 bin euro bizim akillilar 8-9 milyon euro verecek,hayir ne basarisi var anlamadim son 7 ( 630 dakika ) macta sadece 1 gol 1 asist yapmis begenmedigimiz sinan 700 dakikada 4 gol 4 asist yapmis...

MARTÍN BENÍTEZ Argentinien Primera División CA Independiente de Avellaneda
Martín Benítez
Geburtsdatum:
17.06.1994 in Posadas Argentinien
Nationalität: Argentinien Argentinien
Größe: 1,73 m
Vertrag bis: -
Im Team seit: 01.07.2011
Aktueller Verein: CA Independiente de Avellaneda ( Argentinien 1.Liga)
Position: Hängende Spitze
Spielerberater: COMUNIGOAL
Ehemaliger Nationalspieler: Argentinien Argentinien U17
Marktwert:
750 Tsd. €
Letzte Änderung: 14.07.2015

su durumlarda , benitez'e 5/6/7/8 herneyse kimse vermez .. koltugunu kurtarmak isteyen bir baskan bile vermez !!!

Cok kaliteli bir forvet alip transfer kapatilmali , malesef elimizdeki leshlerle devam etmeliyiz ..

aradaki curuk elmalari da gondermeliyis

Cevabi Burda Transfermarkt a göre degeri 750 bin euro bizim akillilar 8-9 milyon euro verecek,hayir ne basarisi var anlamadim son 7 ( 630 dakika ) macta sadece 1 gol 1 asist yapmis begenmedigimiz sinan 700 dakikada 4 gol 4 asist yapmis...

MARTÍN BENÍTEZ Argentinien Primera División CA Independiente de Avellaneda
Martín Benítez
Geburtsdatum:
17.06.1994 in Posadas Argentinien
Nationalität: Argentinien Argentinien
Größe: 1,73 m
Vertrag bis: -
Im Team seit: 01.07.2011
Aktueller Verein: CA Independiente de Avellaneda ( Argentinien 1.Liga)
Position: Hängende Spitze
Spielerberater: COMUNIGOAL
Ehemaliger Nationalspieler: Argentinien Argentinien U17
Marktwert:
750 Tsd. €
Letzte Änderung: 14.07.2015

transfermarkt bilgileri gec guncelliyor .. piyasa degeri 750 en son transfer piyasasi diye biliyorum ..

su durumlarda , benitez'e 5/6/7/8 herneyse kimse vermez .. koltugunu kurtarmak isteyen bir baskan bile vermez !!!

Cok kaliteli bir forvet alip transfer kapatilmali , malesef elimizdeki leshlerle devam etmeliyiz ..

aradaki curuk elmalari da gondermeliyis

Ben dogru dürüst forvet alsalar raziyim harbiden. Sinan oynasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt