Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.996
- 4.396
- 1.328
Aynı fikirdeyimde td ler değilBurak'i kanatlarda oynatan insanin futbol zekasini seveyim. Bu kadar ile yetineyim![]()
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı fikirdeyimde td ler değilBurak'i kanatlarda oynatan insanin futbol zekasini seveyim. Bu kadar ile yetineyim![]()
??
Noldu hocam![]()
Lincoln'ün nesi yaramamış? Bülent ters gitmese herifle hala kadromuzda olurdu belki de. Lincoln kaldığı süre boyunca katkısını verdi. Biraz şımarıktı o kadar.aynen bize güney ameriklai topcular yaramiyor son senelerde..elano- lincon-ontivero aklima ilk gelenler...kesinlikle iskandinav ülkelerinden bir forvet almaliyiz...
Protein tozundan puding yapti resmen.![]()
Aynen ben en fazla 3 bardak icebilirdim.Adamin youtube kanalina abone oldum bir yaridma videolari var aklin durur.Deli gibi cok hizli yiyor sampiyonlugu var
Bu sene hepimizin iyi dedigi Selcuk'a bakiyorum birde 2012'deki Seluk'a bakiyorum... Sanki bambaska bir oyuncu. Bir oyuncu bu kadar degisir mi lan? Ya takim cok iyi oldugu icin yada futbolu kafada bitirdigi icin...
Cidden anlam veremiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=nC3zbQfI2uQ
Bu sene hepimizin iyi dedigi Selcuk'a bakiyorum birde 2012'deki Seluk'a bakiyorum... Sanki bambaska bir oyuncu. Bir oyuncu bu kadar degisir mi lan? Ya takim cok iyi oldugu icin yada futbolu kafada bitirdigi icin...
Cidden anlam veremiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=nC3zbQfI2uQ
Selçuk iyi bir takım oyuncusu. Takım iyiyse Selçuk iyi, takım kötüyse Selçuk sıradan bir oyuncu. Selçuk Arda gibi bir oyuncu değil mesela. Arda takım kötü olsa bile aradan sıyrılabiliyor. Çünkü top sürme ve çalım yeteneğinin yanında oyun zekası daha iyi. Bu da onu Selçuk'tan ayıran bir özellik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O degil de, arkadas iskandinavdan sasmayacan. Linderoth istisnaydi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
sakat olmasa takimdaki en iyi topcuydu tho
linnes'in vatandası singh'i koysan 2 selcuk'luk top oynar.
O degil de, arkadas iskandinavdan sasmayacan. Linderoth istisnaydi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
iyi zamanlarında avrupa'nın en fazla kosan topcularının basında geliyordu. kosu rekoruda kendisine ait derler
adamı sakat olarak kastılar bize.
iskandinavlar ırk olarak güclü abicim, is ahlaklarıda cok yüksek.
(tabi rus hatunlar daima degismez favorimdir