Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saunderssssssssssss

Son düzenleme:
aynen bize güney ameriklai topcular yaramiyor son senelerde..elano- lincon-ontivero aklima ilk gelenler...kesinlikle iskandinav ülkelerinden bir forvet almaliyiz...
Lincoln'ün nesi yaramamış? Bülent ters gitmese herifle hala kadromuzda olurdu belki de. Lincoln kaldığı süre boyunca katkısını verdi. Biraz şımarıktı o kadar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün günlerden Çarşamba. Denizli'nin sondan bir önceki açıklamasına göre bugüne kadar 2 transferin bitmesi lazımdı. Ama yine sonuç hüsran tabi.

Beceriksiz herifler..

Aynen ben en fazla 3 bardak icebilirdim.Adamin youtube kanalina abone oldum bir yaridma videolari var aklin durur.Deli gibi cok hizli yiyor sampiyonlugu var

O cocuk kadar midesiz birini gormedim. Adini unuttum , Matt Stone muydu neydi. Ben 1 bardak protein tozunu zor iciyom ama bu koca kutuyu bitiriyor.

Asya kani var nede olsa. Sasirmamak lazim...

Bu sene hepimizin iyi dedigi Selcuk'a bakiyorum birde 2012'deki Seluk'a bakiyorum... Sanki bambaska bir oyuncu. Bir oyuncu bu kadar degisir mi lan? Ya takim cok iyi oldugu icin yada futbolu kafada bitirdigi icin...

Cidden anlam veremiyorum

https://www.youtube.com/watch?v=nC3zbQfI2uQ

Selcuk oyun yapisi olarak takima bagimli bir oyuncu. Statik oynayan bir takimda, gidip kendi basina becerisine ortaya koyabilme yetenegine sahip degil.

Bu sene hepimizin iyi dedigi Selcuk'a bakiyorum birde 2012'deki Seluk'a bakiyorum... Sanki bambaska bir oyuncu. Bir oyuncu bu kadar degisir mi lan? Ya takim cok iyi oldugu icin yada futbolu kafada bitirdigi icin...

Cidden anlam veremiyorum

https://www.youtube.com/watch?v=nC3zbQfI2uQ

Selçuk iyi bir takım oyuncusu. Takım iyiyse Selçuk iyi, takım kötüyse Selçuk sıradan bir oyuncu. Selçuk Arda gibi bir oyuncu değil mesela. Arda takım kötü olsa bile aradan sıyrılabiliyor. Çünkü top sürme ve çalım yeteneğinin yanında oyun zekası daha iyi. Bu da onu Selçuk'tan ayıran bir özellik.

Selçuk iyi bir takım oyuncusu. Takım iyiyse Selçuk iyi, takım kötüyse Selçuk sıradan bir oyuncu. Selçuk Arda gibi bir oyuncu değil mesela. Arda takım kötü olsa bile aradan sıyrılabiliyor. Çünkü top sürme ve çalım yeteneğinin yanında oyun zekası daha iyi. Bu da onu Selçuk'tan ayıran bir özellik.

linnes'in vatandası singh'i koysan 2 selcuk'luk top oynar.

O degil de, arkadas iskandinavdan sasmayacan. Linderoth istisnaydi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

selcuk kicini rakibe dayayip yere dusmek ve kalkarken once sacini, sonra dizligini duzeltip birinin kendisini kaldirmasini beklerken kah seyir zevkimizin kah takimin temposunun icine z.can bir uckagitcidir

O degil de, arkadas iskandinavdan sasmayacan. Linderoth istisnaydi

iyi zamanlarında avrupa'nın en fazla kosan topcularının basında geliyordu. kosu rekoruda kendisine ait derler :)

adamı sakat olarak kastılar bize.

iskandinavlar ırk olarak güclü abicim, is ahlaklarıda cok yüksek.

iyi zamanlarında avrupa'nın en fazla kosan topcularının basında geliyordu. kosu rekoruda kendisine ait derler :)

adamı sakat olarak kastılar bize.

iskandinavlar ırk olarak güclü abicim, is ahlaklarıda cok yüksek.

Aynen öyle. Severim iskandinavlari. Hem futbolcularini hem de hatunlarini :asd: (tabi rus hatunlar daima degismez favorimdir ;) )

İskandinavları tanırım, pırıl pırıl çocuklardır. Adamdırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt