Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taabrat candır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kiralık oynayan takım nasıl izin vermiyor anlamadım famaranın tapusu sochoux ta degilmi geriye çagırıp satıyorum diyemiyormu
Kiralayan takım kirada olduğu sürece geri dönemez maddesini eklemiştir sözleşmeye. Kiralayan takım istemedikçe ayrılamaz oyuncu.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Taraabt h.o.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Taabrat iyi yetenekte çok sorunlu adam. Ha gelmesini isterim biz severiz arıza adamları...

Madem sıkıntı var gözden düşmüş veya patlamaya yakın adamları alıp ya tutarsa diyeceğiz.

Fatih Terim adam eder.

kiralık oynayan takım nasıl izin vermiyor anlamadım famaranın tapusu sochoux ta degilmi geriye çagırıp satıyorum diyemiyormu

Diyemez, sozlesmede geri cagirma maddesi bulunmuyorsa (ki oyle deniyor) 30.6.2016 kimseye satamazlar, ancak onlara bi miktar para veririz de ikna olurlarsa belki simdi aliriz ama adamlar inat ederse mumkunati yok.

Taarabt. 1 Milyon Bonservis.
1.5 Mil € yıllık maaş

Biter.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Geriye çağırma opsiyonu yoksa ve tl taraflı tazminatını ödeyip fes edemiyorsa futbolcu bize imza attığında fifa lik oluruz.
Kiralık kulüple anlaşıp onlara tazminat ödenir olur bu is

?すべての鳥をファック?

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 7 dk.7 dakika önce
Ornegin Avrupa'da Burak Yilmaz'dan daha azina oynayan bazi forvetler

CZJxxu_WwAAW2o5.jpg:large

hehehe bekleyelim Burak gider!! :(

Aalborg Spalvis'i satacagini acikladi.2 milyon euro civarı serbest kalma maddesi varmıs.Alıp gelsinler.Sisto+Spalvis ihtiyacimizi karsılar.Benitez'e tek basına 8 verilecegine bu ikisi alınır o parayla.
Yarın gel chief scout olarak göreve basla

?すべての鳥をファック?

West Ham are set to make an £18m offer for Liverpool striker Daniel Sturridge. (Source: Brentwood Gazette)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt