- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Taabrat candır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralayan takım kirada olduğu sürece geri dönemez maddesini eklemiştir sözleşmeye. Kiralayan takım istemedikçe ayrılamaz oyuncu.kiralık oynayan takım nasıl izin vermiyor anlamadım famaranın tapusu sochoux ta degilmi geriye çagırıp satıyorum diyemiyormu
Kiralayan takım kirada olduğu sürece geri dönemez maddesini eklemiştir sözleşmeye. Kiralayan takım istemedikçe ayrılamaz oyuncu.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
kiralık oynayan takım nasıl izin vermiyor anlamadım famaranın tapusu sochoux ta degilmi geriye çagırıp satıyorum diyemiyormu
Taarabt. 1 Milyon Bonservis.
1.5 Mil € yıllık maaş
Biter.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Haberi forumda çıktı.hangi gazetede yazdı kim yazdı ilgilendiğimizi?
Şimdi bulabileceğimi sanmıyorum. Eve geçince atarım.Murhan sende Olcan Adın avatarı vardı eskiden,onun linkini atabilir misin?
Geriye çağırma opsiyonu yoksa ve tl taraflı tazminatını ödeyip fes edemiyorsa futbolcu bize imza attığında fifa lik oluruz.kiralık oynayan takım nasıl izin vermiyor anlamadım famaranın tapusu sochoux ta degilmi geriye çagırıp satıyorum diyemiyormu
Hazar Büyüka @hazar_buyuka 7 dk.7 dakika önce
Ornegin Avrupa'da Burak Yilmaz'dan daha azina oynayan bazi forvetler
![]()
Haberi forumda çıktı.
https://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?p=8216624
Sayılar şahsi düşünce ve isteğim.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Yarın gel chief scout olarak göreve baslaAalborg Spalvis'i satacagini acikladi.2 milyon euro civarı serbest kalma maddesi varmıs.Alıp gelsinler.Sisto+Spalvis ihtiyacimizi karsılar.Benitez'e tek basına 8 verilecegine bu ikisi alınır o parayla.
Aha Arif,efsane Cem Yılmaz avatarıyla geri döndü.