Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Famara leblebi gibi gol atar sneijder sneijder açtı ortayı ceza sahası içine famara yükseldi famara vurdu golllll allahım golllll lazio karşısında temsilcimiz 2-0 öndeeeee

Frans a 2. ligde metzde N'Gbakoto diye bi sağ kanat var alternatif olarak o da fena değil. Birinci ligdede Angers'da N'doye diye bir adam var 29 yaşında ama önlibero ve stoper ucuz ve iyi bir alternatif olur. KAnat forvet olayında benim çindne takkık olduğum elkeson var ama son sezonu eskisine göre biraz sönüktü.Tabii inşallah daha iyi ve uygunlarını bulabiliriz.

bizimkiler muhtemelen clemontsa açıktan para vermek istemiyor adamlarda haliyle oyuncuyu bırakmıyorlar

2 milyon sochoux isterse 1 milyona yakında bu clermonts istiyordur bence

Hem Martinez hem Famara hem Bou gelsin. Hayvan gibi saldiralim.

Donk
Poldi-Wes-Martinez
Bou-Famara

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Famaranın fiziği yeter zaten defanslar bunu gorunce noluyoruz der fiziğine göre çokta hantal değil

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray başkanının UEFA konusunda umutsuz açıklamalarından sonra Burak Yılmaz önderliğinde toplanan bir grup yerli futbolcular takımlarını bu zor günlerde yalnız bırakmamak için gelen teklifleri reddetme yönünde görüş bildirdi. Özellikle Tarık Çamdal ''gönül verdiğimiz takımımız yüksek ihtimal Avrupa'dan men alacak bu sebeple gelen teklifleri değerlendirmeden reddedelim yüce Galatasaray taraftarını bu günlerde yalnız bırakmak bizim şanımıza yakışmaz, biz Metin Oktay'ın Galatasaray'ıyız. İsteyen gitsin ama şunu bilsinler ki 'futbolcular gider adamlar kalır' biz bu takımı tekrar düzlüğe çıkarmasını biliriz'' demesi üzerine Semih Kaya,Sabri,Burak,Umut ve Koray Günter duygulanarak ''asla bir yere gitmiyoruz'' diye ağlaştılar.
Futbolcuların bu tavrı sosyal medyan büyük alkış topladı. Bazı Galatasaray taraftarları Twitter'da ''PARANIZÖDENİRAMAHAKKINIZASLA'' hashtag oluşturarak futbolcularına desteklerini sundu. Bunun üzerine Dursun Özbek kardeşi Mehmet Özbek ve Fatih İşbeceren ile Florya da bir toplantı gerçekleştirerek '' ne varsa bizim oyuncularımız da var kurtuluş aksiyonumuz takımı yerli futbolcularla çoğaltarak yabancı sayısını minimize etmek olacaktır kurtuluşumuz budur'' diyerek Fatih İşbeceren'e transferdeki politikasını değiştirmesi üzerine talimat verdi. Bunun üzerine İşbecer ilk uçakla Rize'ye gidip Eren Albayrak'ın işini bitirirken oradan Eskişehir'e geçerek Kamil Ahmet Çörekçi ile her konuda anlaştı.

Yavuz Haber Ajansı

Galatasaray başkanının UEFA konusunda umutsuz açıklamalarından sonra Burak Yılmaz önderliğinde toplanan bir grup yerli futbolcular takımlarını bu zor günlerde yalnız bırakmamak için gelen teklifleri reddetme yönünde görüş bildirdi. Özellikle Tarık Çamdal ''gönül verdiğimiz takımımız yüksek ihtimal Avrupa'dan men alacak bu sebeple gelen teklifleri değerlendirmeden reddedelim yüce Galatasaray taraftarını bu günlerde yalnız bırakmak bizim şanımıza yakışmaz, biz Metin Oktay'ın Galatasaray'ıyız. İsteyen gitsin ama şunu bilsinler ki 'futbolcular gider adamlar kalır' biz bu takımı tekrar düzlüğe çıkarmasını biliriz'' demesi üzerine Semih Kaya,Sabri,Burak,Umut ve Koray Günter duygulanarak ''asla bir yere gitmiyoruz'' diye ağlaştılar.
Futbolcuların bu tavrı sosyal medyan büyük alkış topladı. Bazı Galatasaray taraftarları Twitter'da ''PARANIZÖDENİRAMAHAKKINIZASLA'' hashtag oluşturarak futbolcularına desteklerini sundu. Bunun üzerine Dursun Özbek kardeşi Mehmet Özbek ve Fatih İşbeceren ile Florya da bir toplantı gerçekleştirerek '' ne varsa bizim oyuncularımız da var kurtuluş aksiyonumuz takımı yerli futbolcularla çoğaltarak yabancı sayısını minimize etmek olacaktır kurtuluşumuz budur'' diyerek Fatih İşbeceren'e transferdeki politikasını değiştirmesi üzerine talimat verdi. Bunun üzerine İşbecer ilk uçakla Rize'ye gidip Eren Albayrak'ın işini bitirirken oradan Eskişehir'e geçerek Kamil Ahmet Çörekçi ile her konuda anlaştı.

Yavuz Haber Ajansı
bunların yapacagı en iyi iyilk gitmesi okadar maaşı avrupa forvetlerinden kimse almıyo

bu yönetim kurulunun famarayı beğenmesi,

"Madem evlenmiyecektik, neden merhaba yazdın" gibi birşey olmasın bir çok arkadaşımız havaya girdi ama tek haber yok yaprak kımaldamıyor?

bu forumun yüzde 80 i gazla çalışıyo yani futboldan anlamıyo jose bir maç kötü oynayına bitti Chedjou yeteneksiz diyen oldu (aydın aslan) ben bunlara hiç bişey demiyorum cidden gözlük taksınlar.

Yeteneksiz adama yeteneksiz denir

Chedjou yetenekli diyorsan sen tak :D

Ulan 10 dakikada bir foruma giriyorum bir gelişme olsun diye yeminlen yoruldum ne olcak diye düşünmekten.

bizimkiler muhtemelen clemontsa açıktan para vermek istemiyor adamlarda haliyle oyuncuyu bırakmıyorlar

2 milyon sochoux isterse 1 milyona yakında bu clermonts istiyordur bence
Umutu isteseler keşke umutta gitmek istese ütopik ama işte ,iinsan diliyor

Doktorunun tavsiyesiyle 10 gün kadar dinlendiğini belirten Lukas Podolski, “Şimdi şimdi antrenmanlara başladım. Tedavi sürecim beklediğimden daha iyi geçiyor. 2-3 hafta içerinde oynamayı umuyorum. Gelecek haftadan itibaren topla çalışmalara başlayacağım. Mümkün olan en kısa zamanda sahalara geri dönmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ohooooo 18 Şubattaki Lazio maçına yetişse bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt