Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZJ8mR-WwAAqh-3.jpg:large
Asfsfsfsfsfsvafa mal ya bunlar nasil bir gazete bu.
Hadi hepsini yuttuk diyelim kupa kopya bir ornekten. Kupa tek basina hic birsey ayni muzede gelis asamalari yaziyor ha onumuzdeki yilda kupadan logomuzu cikarip feneri koyarlar artik adadfsss

Asfsfsfsfsfsvafa mal ya bunlar nasil bir gazete bu.
Hadi hepsini yuttuk diyelim kupa kopya bir ornekten. Kupa tek basina hic birsey ayni muzede gelis asamalari yaziyor ha onumuzdeki yilda kupadan logomuzu cikarip feneri koyarlar artik adadfsss

Bence UEFA kupası borcunu ödemez Sino'yuda verelim :D

FM'de böyle bir açıklama yapsa oyuncuyla gider temsilcisini kovması için konuşurum.

Ya fransa 2.liginde 19 gol atmak cok fena istatistik ne olursa olsun alinmali bu cocuk. Gerekiyorsa simdiki kulubune 500-700bin verip alinmali

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal medya'da yüklenelim bitirsin bizim beceriksizler su FAMARA DIEDHIOU transferini ! Tam bizlik adam !

Düşürtsene milletin maaşını, satsana Burağı murağı, beklenen transferler bunlar..... Vitaminsiz Dursun

Demirkol gs ligden düşürülsün mü demiş. Lan şike yapan takım düşürülmedi bu ligden adi herif

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim görüşüm savunmada doğru değinildiyse ki öyle kabul etmek gerekir mülteci sorunu(özellikle diğer devletlerin üstüne düşeni yapmaması) ve diğer sorunlar gayet alakalıdır döviz kuruyla dolayısıyla buna değinmek alet etmek değil hukuki olguyu belirtmek olur.
Döviz kuru değişmeden önce yaptığın sözleşmeleri ya da o sözleşmedeki maddelere göre otomatik şartları değişerek uzayan sözleşmeleri hukuken değitiremezsin sözleşmeey bağlı olmak zorundasın hukuken. Aksini yaparsan daha çok tazminat ödersin karşı taraf gönüllü olmadığı sürece. Döviz kurundan sonra sözleşmelerimizi düzenlemeye çalıştık ama öncekileri değiştiremiyoruz şu an. Özellikle personelle yapılan sözleşmelerde çalışan lehine yorum ilkesi geçerlidir çünkü. dolayısıyla dediğin gibi amatör bir kurum olmayan uefa bu savunmayı dikkate almalıdır.
Tabiki sen de haklısın kardeşim keşke bu durumlara düşmeseydik diye kahredip tepki göstermekte. ama taraftar olarak bizim de hatamız var transfer taraftarlığı ve saçma sapan kampanyalar yaptığımız için. Ontivero tarık flan hep taraftarın da kazığıdır goygoy yapılmıştır ne olursa olsun alınsın diye. Poldi ise taraftar başarısıdır mesela. Ha borçları yapan yönetimler çok mu süperdi değildi ama bunu şu an değiştirme kudretimiz yok. Mevcut başkan ve yönetim çok mu süper? değil ama bu sorumluluğa cesaret edip onlar yüklendi rakipleri de seçimi hangi nedenle olursa olsun kazanamadı. Dolayısıyla hem acımasızca eleştirip hem de gerektiğinde sonuna kadar destek olmaktan ve galatasaraylılar olarak bizim dışımızda "eleştirenler"in lafını ağzına tıkmaktan başka çaremiz yok.
İşin duygusal kısmına gelince o konuda pek çoğumuz başka yüzlerce nedenle rencide olmuş ve incinmiş durumdayız zaten bu zor günler geçince onları da başka başlıkta dışarıya kapalı olarak konuşuruz vaktimiz oldukça.
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim bende inşaat mühendisiyim ama şantiyede iş olmadığı için vakit tüketiyoruz buralarda. Ayrıca konuyla alakalı aydınlattığın içinde teşekkür ederim. Döviz kurundaki dalgalanma bahsinde sana katılmaktayım fakat sen hala mevcut koşullarda oyuncularla döviz üzerinden ki hala yüksek meblağlı anlaşmalar yapıyorsan gündemi takip edip kendini ona göre ayarlamıyorsan suçu çokta başkalarına yüklememen gerek bu noktada benim içim rahat etmez en azından. Sıradan bir vatadaş olarak ben bile ''ya ortalık karışık döviz üzerinden borçlanmayım'' ya da ''ülkenin ne olacağı belli değil külüstüre binmeye devam yeni arabanın sırası değil'' ön görüsünde bulunabiliyorsam yönetimimizde yer alan koca şirket yöneticilerinde bunu yapabiliyor olması gerekli. Ana borçtaki artışı döviz dalgalanmasına bağlarız doğaldır ama senin sonra ki hamlelerinde fiyasko arkadaş.Uefa bunu göremeyecek kadar amatör bir kurum değildir sanıyorum.

Mülteci mevzusuna gelirsek doğrudur etkiler her sektörü kısım kısım etkiliyor.Bu soruna dikkat çekmek evet güzel birşey ama platform olarak yerinin senin mali yargılanman olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuya çok duyarlı bir kulüpsek eğer maçlarda bunun özverisini göstermeliyiz (avrupa ve ulusal ligte) masa başı toplantıda kendi geleceğini kurtarmaya alet ederek değil.

Konuya tabi sen mesleğinden ötürü daha profesyonel yaklaşıyorsun davayı kazanmak adına haklısında dediklerin etkendirde ben şahsım adına işin duygusal kısmında eksikler yanlışlar olduğunu düşünüyorum

Çok genç ölmüş yahu Allah rahmet eylesin

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adel Taarabt.,...Yeni olcan adin olmasin :D adam çok pis kilo almis la

önceki hali

24CA329000000578-0-image-a-227_1421526235264.jpg

simdiki hali

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt