- 18 Mayıs 2011
- 54.508
- 58.708
- 4.613
Kiralandığı takımı ikna eder ve biraz para verirsek herhalde.
adam 20 macta 19 gol atmis bi ust lige cikmak isterlerse bu adami kolay kolay birakmazlar gibime geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralandığı takımı ikna eder ve biraz para verirsek herhalde.
Asfsfsfsfsfsvafa mal ya bunlar nasil bir gazete bu.
Asfsfsfsfsfsvafa mal ya bunlar nasil bir gazete bu.
Hadi hepsini yuttuk diyelim kupa kopya bir ornekten. Kupa tek basina hic birsey ayni muzede gelis asamalari yaziyor ha onumuzdeki yilda kupadan logomuzu cikarip feneri koyarlar artik adadfsss
ahahaha olur olur ama adam makine gibi![]()
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim bende inşaat mühendisiyim ama şantiyede iş olmadığı için vakit tüketiyoruz buralarda. Ayrıca konuyla alakalı aydınlattığın içinde teşekkür ederim. Döviz kurundaki dalgalanma bahsinde sana katılmaktayım fakat sen hala mevcut koşullarda oyuncularla döviz üzerinden ki hala yüksek meblağlı anlaşmalar yapıyorsan gündemi takip edip kendini ona göre ayarlamıyorsan suçu çokta başkalarına yüklememen gerek bu noktada benim içim rahat etmez en azından. Sıradan bir vatadaş olarak ben bile ''ya ortalık karışık döviz üzerinden borçlanmayım'' ya da ''ülkenin ne olacağı belli değil külüstüre binmeye devam yeni arabanın sırası değil'' ön görüsünde bulunabiliyorsam yönetimimizde yer alan koca şirket yöneticilerinde bunu yapabiliyor olması gerekli. Ana borçtaki artışı döviz dalgalanmasına bağlarız doğaldır ama senin sonra ki hamlelerinde fiyasko arkadaş.Uefa bunu göremeyecek kadar amatör bir kurum değildir sanıyorum.
Mülteci mevzusuna gelirsek doğrudur etkiler her sektörü kısım kısım etkiliyor.Bu soruna dikkat çekmek evet güzel birşey ama platform olarak yerinin senin mali yargılanman olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuya çok duyarlı bir kulüpsek eğer maçlarda bunun özverisini göstermeliyiz (avrupa ve ulusal ligte) masa başı toplantıda kendi geleceğini kurtarmaya alet ederek değil.
Konuya tabi sen mesleğinden ötürü daha profesyonel yaklaşıyorsun davayı kazanmak adına haklısında dediklerin etkendirde ben şahsım adına işin duygusal kısmında eksikler yanlışlar olduğunu düşünüyorum
? Kaynak sağlam mıUsant adam H.O
![]()
? Kaynak sağlam mı
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi