Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte zaten konu bu. Bunu 20 yaşında yakalayıp işlemek ZORUNDAYIZ ARTIK. Adam net olarak tekniğe sahip, doğru yönlendirmen önemli. Yönlendirebilirsen kazanırsın. Ama zaten birileri ki onlar Teknik direktörler oluyor, yönlendirsin diye 4 milyon maaş alıyor!! Yoksa GS hamza ile bile 3 kupa alabiliyor!! :)

Bu yetenekli genç adamları işleyip geliştiremiyorsan GS TD olarak benim böyle vasıfsız TD lere 4 milyon verme lüksüm yok. Ozaman TD gidecek.
Bruma gibi bir cevheri bile isleyemediysek ispanya da bana kalirsa dunyanin en iyi liginde kendisine verilen sansi cok iyi degerlendirememis joseyi islememiz cok zor hele de antreman seviyelerimiz ortadayken bunu turkiye de yapabilecek kulup yok bana kalirsa linnes gibi cok genc olmayan futbolu belli bir olgunluga yetismis futbolcu transferi yapmak daha mantikli bende isterim porto gibi bi altyapi sistemimizin olmasini ama bu ortama turkiye hala hazir olamadi bizim gibi taraftar cok az iyi gun taraftarlari cok daha fazla ne yazik ki

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah aşkına bizim yerli topçulara haybeye verilen milyon eurolarla saçma saçma adamlara komisyonculara dağıtılan servetle yönetimsel hatalarla bir bebeğin cansız bedeninin ne gibi bir alakası olabilir ve uefa fifa bunu yer mi işin hukuki yönünde bir tutarlılık olsa bile böyle bir konuyu bizim beceriksizliğimize bahane etmek nekadar etik
Kısaca açıklayım. Hem hukuken doğru hem de etik şahane topluma faydalı bir savunma olabilir bu. Tamamını görmeden gazete haberiyle antipropaganda yapmayın. Öncelikle kıdemli sayılabilecek bir avukatım. Hukuk ve başka bazı meslek alanlarında İstanbul'da bilirkişiyim. Mülteci konusunda ise uluslararası hukukçuların toplantılarında filan sunum yapan bu konuda uzun süre çalışmış biriyim.
Mücbir sebep diye bir kavram vardır hukukta. Bölgedeki savaş, terör, göç krizinin ve ülkedeki başka yanlışlıkların ülkede ekonomik sorunlara yol açması kur farkını etkilemesi bizim zararın büyük kısmının nedeni. Dolayısıyla doğru ve haklı bir savunma.Ayrıca umarım şike soruşturmasından ve adli süreçlerdeki tutarsızlıktan da bahsetmişizdir çünkü bu sponsorluk gelirlerini düşürdü. Ayrıca federasyonun yabancı sınırını kafasına göre bizim aleyhimize değiştirmesi ve spk'nın bize sermaye artırımında yaptıkları da savunmaya girebilir. Natoya ve diğer uluslararası kurumlara değinilmesi de doğru bağ kurulduysa doğru bir söylemle gayet iyi olabilir çünkü mülteci sorununda devletlerin külfetlerin paylaşımı sorumluluğu vardır. diğer devletler bunu yerine getirmediği için insanlar ölüyor çünkü sefil haldeler ve başka yere gitmeye çalışıyorlar. Güzel bir sunumla mülteci konusunda duyarlılık artırılırsa bu çok şahane olur bu konudaki stklarla ortak kampanya yapılırsa da güzel bir pr ve mülteciler için iyi olur. ayrıca bu hem mülteciler hem de devlet için çok iyi olur. Buna etik değil demek çok sıkıntılıdır. Sadece fener medyası bunu diyip antipropaganda yapacak kadar şerefsizleşebilir.
Ayrıca bizim kendi mevcut malvarlığımız da zararları ve mevcut borçları kapayacak düzeydedir. Vergi borçları bir kenara diğer kulüplerin devletle davalık olduğu konularda kaybedip ödeyecekleri kira bedelleri ve devlete diğer borçları filan da bizim toplam borcumuzla kıyaslanamayacak kadar yüksektir kamuoyuna yansıdığı kadarıyla. Şu an gündemdeki yasa da yapılırken af için biz ön plana çıkarılsak da bizden önce diğerleri atlayacak onların kamuya borcu daha fazla. Aranızda şikeci taraftar varsa buradan da yüklenmesin diye bunu da yazıyorum. O yasa çalışması da ek süre için savunmaya eklenebilir.
İşin gücün yok mu bu saatte burada takılıyorsun madem hukukçusun diyecek şikecilere de şimdiden söyleyim ağır bir hastalık geçirdiğim evde yatıyorum uzun süredir. Burada takılmak ıdşında bir şey yapabilecek durumda değilim ama burası da zaman zaman saçmalayanlar olsa da keyifli bir yer.

Galatasaray ön libero ve sağ bek transferinin ardından gözünü forvete çevirdi. Nantes takımında forma giyen İzlandalı Sigthorsson'un sarı-kırmızılılar'a önerildiği öne sürüldü.(TAKVİM)

YA CORNELIUS YA DIEDHIOU
Transfer dönemi bitmeden bir de golcü almak isteyen Galatasaray Yönetimi, adayları 2'ye indirdi. Kopenhag'dan Cornelius ile Clermont'ta kiralık oynayan Sochaux'lu Diedhiou için şartlar zorlanacak.(BUGÜN)

B PLANI HAZIR
Avrupa’dan men cezasıyla karşı karşıya olan Galatasaray, transferde gaza bastı. Arjantinli hücum oyuncusu Martin Benitez transferini rafa kaldıran, Partizan’dan Zivkovic için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, yapacağı santrfor takviyesi için Leandro Damiao’yu tekrar listenin ilk sırasına aldı.(AÇIK MERT KORKUSUZ)

güzel duyumlar bile yok, hep ayni 5 oyuncu

Bou bugün macta iki (penaltidan) gol atmis ooooo

Galatasaray yöneticisi Ural Aküzüm Clermont'un golcüsü Famara Diedhiou twitterdan takip etmeye başladı.

Madem Benitez'e 5-6 milyon eurolara çıkılabiliyor.

O zaman bu paraya taraftarın gelirse mutlu olacağı Famara ve scout önerisiyle bir kanat tamam.
Bu takıma forvet alınmazsa taraftar rahat edemez. Her maçı bir karış suratla izlemekten maça konsantre olamıyorum,totem yapamıyorum yahu.

6 miljona iskandinav ulkelerinden 3 tane tas gibi topcu alinir , maasida az olur

0aac63e303088f73865f06a77508b8be.png

Famara'ya parçalı forma altında üstün başarılar dileyebilir miyiz??

Famara kiralik degilmi , biz nasil alacaz onu anlamadim

Peşindeyiz! ‏@PesindeyizApp
Sneijder'in menajeri Claudio Albers (Avrupa'ya gidememe ihtimali için): "Galatasaray bu duruma düşmemeliydi. Gerçekten çok üzülüyoruz."
Albers:"Wesley ile beraber imza atarken kulübün vizyonundan, gelecekten konuşurken, planlar arasında her yıl Avrupa’ya katılma vardı.
Albers: "Yöneticiler Amrabat gibi futbolcu yetiştirip değerini katlayarak İngiltere’ye satmayı planlıyorlar."
Albers: "Ama bu düzenle, bu vizyonla Galatasaray’dan hiç bir futbolcu İngiltere’ye transfer olamaz.”
Albers:"Wesley, burayı bu muhteşem şehir, taraftar ve Galatasaray’ın büyüklüğü için tercih etti."

bu ne dio

FAMARA GELIYOOOOOOORRRRR geliyooooorrrrrr !!! KARA KOBRA GELIYOOOOR !

Peşindeyiz! ‏@PesindeyizApp
Sneijder'in menajeri Claudio Albers (Avrupa'ya gidememe ihtimali için): "Galatasaray bu duruma düşmemeliydi. Gerçekten çok üzülüyoruz."
Albers:"Wesley ile beraber imza atarken kulübün vizyonundan, gelecekten konuşurken, planlar arasında her yıl Avrupa’ya katılma vardı.
Albers: "Yöneticiler Amrabat gibi futbolcu yetiştirip değerini katlayarak İngiltere’ye satmayı planlıyorlar."
Albers: "Ama bu düzenle, bu vizyonla Galatasaray’dan hiç bir futbolcu İngiltere’ye transfer olamaz.”
Albers:"Wesley, burayı bu muhteşem şehir, taraftar ve Galatasaray’ın büyüklüğü için tercih etti."

bu ne dio

Gerçekse sokacam bu alberse...
Gidinde şimdi aldığınız paranın yarısını bile zor alırsınız...

Siee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt