Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokmen ozdemir inanlmaz bir adam nasıl haber aldı merak ediyorum cunku yazili teklif henuz ulasmadi...sozlu teklif var 5.5 m euro...

Ya sallama ya, kimsenin bildiği bir şey yok şuan. Sen de ne olsa bilmiyorlar diye kolpa haberler veriyorsun. Verdiğin bilgilerin yarısı hepimizin bildiği bilgiler yarısı kolpa.

Gokmen ozdemir inanlmaz bir adam nasıl haber aldı merak ediyorum cunku yazili teklif henuz ulasmadi...sozlu teklif var 5.5 m euro...
Kardeş ,sen de demek ki inanılmaz bir insansın ki yazılı teklif gelmeden 5.5 olduğunu biliyorsun.Tebrik ederim seni, ilk haberleri hep sen alıyoruz , 5.5 hiç duymadık:hat:

Yunus Emre Kilinc troll mü, yoksa saglam kaynagi mi var? Gelip burda sabah aksam duyum paylasiyor, ceza falan da almiyor. Lakin tutturdugunu görmedim henüz.

Ilginc...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burak haberleri sallamadır.

Arkadaslar bi kac arkadas yazmis tabii ki twitterda cikinca yaziyorum cnku ismi gecen oyuncuyu arayip soruyorum nedir diye yoksa sifir bilgi vermiyorlar bana da anladiniz? Duyumcu degilim yani duyum gelince soruyorum ogrenmeye calisiyorum... Ama bazi arkadslara bunu anlatamiyorum nedense...kalin saglicakla...

Arkadaslar bi kac arkadas yazmis tabii ki twitterda cikinca yaziyorum cnku ismi gecen oyuncuyu arayip soruyorum nedir diye yoksa sifir bilgi vermiyorlar bana da anladiniz? Duyumcu degilim yani duyum gelince soruyorum ogrenmeye calisiyorum... Ama bazi arkadslara bunu anlatamiyorum nedense...kalin saglicakla...

bosver renktas kafana takma baska gelisme var mi InsAllah

h.o
L1GWVo.png

Scout ekibinde arkadas fln var diyordun. Scout ekibinde bulunan adamlar yazili teklif gelmeden sana nasil rakami ögrenip bildiriyorlar?

Geciniz bu palavra kaynakci ayaklari.

Burak'ı satın sonra feda diyin gerekirse forvet bile almayın kabul

D5803 cihazımdan gönderildi

burak yılmaz pişmanlıktır

şimdi bunu 5e satarız gider yazın 10 gol atar ordan çelsiye gider 25e

ama her neyse gitsin de gerisini koyverelim

Arkadaşlar müthiş bir duyum aldım.

İki ayaklı nefes alabilen bir forvetle ilgileniyormuşuz, gelişmeler oldukça yazarım.

Not: Duyumcu değilim, divitırdan isim gördükçe soruyorum.

Scout ekibinde arkadas fln var diyordun. Scout ekibinde bulunan adamlar yazili teklif gelmeden sana nasil rakami ögrenip bildiriyorlar?

Geciniz bu palavra kaynakci ayaklari.

Birincisi scout degil analiz ekibi ikincisi miktari bana kosarak solemiyorlar yalvar yakar laf almaya calisiyorum bi de burada laf yiyorum renktas daha da yazmam sevdigim arkadaslar var burada onlarin hatrina yaziyordum bitti...

Yunus Emre Kilinc banlansin.

Kaynaksiz Duyum yasak!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt