- 16 Haziran 2010
- 208.808
- 162.474
- 6.838
Yonetimin onayini alip da yaziyor.Yunus Emre Kilinc banlansin.
Kaynaksiz Duyum yasak!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetimin onayini alip da yaziyor.Yunus Emre Kilinc banlansin.
Kaynaksiz Duyum yasak!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Arkadaslar 6 yildir yazdigim forumdan an itibariyle ayriliyorum surcu lisan ettiysek affola herkes allaha emanet olsun...
ASLOLAN GALATASARAYDİR...
Surada bazi balik hafizali insanlara sesleniyorum tekrar!
Yunus Emre Kılınç bu forumda duyumcu olmadigini defalarca soyledi, ayrica yonetime aldigi haberleri onaylatip forumda yazdigini soyledik. Yani biz HABERDARIZ!
Artik kesin su gevezeligi..
Surada bazi balik hafizali insanlara sesleniyorum tekrar!
Yunus Emre Kılınç bu forumda duyumcu olmadigini defalarca soyledi, ayrica yonetime aldigi haberleri onaylatip forumda yazdigini soyledik. Yani biz HABERDARIZ!
Artik kesin su gevezeligi..
Mehmet Yıldız' ı alalım.
Yahu düz mantik yapmayin. Daha bu cocuk yeni milli takim'a girdi. Sence scout ekibi bu cocugu 2 haftadir mi izliyor öneriyorsa? Demek ki cok önceden izlenip takip ediliyordu ki, transfer icin öneriliyor.
Ayrica oynamasi birseyi degistirmez. Scout sadece 16 yasinda ki hic taninmamis oyunculari bulmak demek degildir.
Onun ne yaptigi onu baglar, evet millet tepki verebilir burada, bazilari duyum yok haber yok diye dert yanar sonra GSC Yonetiminin iznini alip yazanlara da laf sokuyorlar.Doğru diyorsun da , o aldığı haberleri paylaşırken bu tepkileri göze almalıydı , ortalık sahte duyumculardan geçirmezken insanlar da kılı kırk yapıp suçlamakta haklı bence.
Yerinde olsam güçlü kalıp mücadele vermeyi seçerdim , o kolay olanı yaptı gitmekle.
Arkadaslar ben bir duyum aldım.