Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZVsIZNXEAAzq7l.jpg

Forum dan ayrılanlar yeni bir forum kursun kapışalim A. Kolkoparan admin olur Bersan Super Moderator vs..

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Surada bazi balik hafizali insanlara sesleniyorum tekrar!

Yunus Emre Kılınç bu forumda duyumcu olmadigini defalarca soyledi, ayrica yonetime aldigi haberleri onaylatip forumda yazdigini soyledik. Yani biz HABERDARIZ!

Artik kesin su gevezeligi..

Yunus Emre Kılınç bu forumda duyumcu olmadigini defalarca soyledi, ayrica yonetime aldigi haberleri onaylatip forumda yazdigini soyledik. Yani biz HABERDARIZ!

Doğru diyorsun da , o aldığı haberleri paylaşırken bu tepkileri göze almalıydı , ortalık sahte duyumculardan geçirmezken insanlar da kılı kırk yapıp suçlamakta haklı bence.

Yerinde olsam güçlü kalıp mücadele vermeyi seçerdim , o kolay olanı yaptı gitmekle.

Bu duyumcularda pek bir alıngan :) sanki zorla yaptırıyorlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedir bu sinir? Kalbe zarar yahu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar ben bir duyum aldım.

her tepkide "ben birakiyorum forumu" demek yanlistir

Yahu düz mantik yapmayin. Daha bu cocuk yeni milli takim'a girdi. Sence scout ekibi bu cocugu 2 haftadir mi izliyor öneriyorsa? Demek ki cok önceden izlenip takip ediliyordu ki, transfer icin öneriliyor.

Ayrica oynamasi birseyi degistirmez. Scout sadece 16 yasinda ki hic taninmamis oyunculari bulmak demek degildir.

Tamam da artık dünyanın tanıdığı oyuncuyu 4-5 e almak da scout başarısı çok sayılmamalı bence. Analiz ekibini kutlamak gerekir

Doğru diyorsun da , o aldığı haberleri paylaşırken bu tepkileri göze almalıydı , ortalık sahte duyumculardan geçirmezken insanlar da kılı kırk yapıp suçlamakta haklı bence.

Yerinde olsam güçlü kalıp mücadele vermeyi seçerdim , o kolay olanı yaptı gitmekle.
Onun ne yaptigi onu baglar, evet millet tepki verebilir burada, bazilari duyum yok haber yok diye dert yanar sonra GSC Yonetiminin iznini alip yazanlara da laf sokuyorlar.

Yunus Emre Kilinc'tan ozur dileyiniz

ben basliyorum
--

Sn. Kilinc,

Tarafiniza yoneltilen elestiriler ve hakaretler icin, sizden ozur dilerim

Saygilarimla

Hayri Cund
​Moderator

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt