Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazir iyilesmisken hamit denen yapiskani da katara itelesek.

Herkese iyi geceler beyler, Allah rahatlık versin. İnşallah Osmanlı'yı yeneceğiz.

Hamitin 2 ayağı birden kırıldı heralde.2017 Ocağa hazır olacak.

Burak = Henry+Berkgamp+Larsson

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Cok net soyluyorum kargalar bu hamiti Katar'a 8-10'a satmisti. Biz daha burak'i gonderemiyoruz. Acik acik seni kadroda hocamiz dusunmuyor falan desinler su mala.

Long time , no see man...

Deniz/okyanus nasil gecti?
Çok içtik gaza geldik düğün sonrasi plajda içmeye devam ettik fena üşütmüşüz üstüne birde 900 km yol yaptım yolda 157 ile yakalandık 135€ euromuzda gitti.
Ama süperdi Drogba reisin büyüdüğü top oynadığı şehri gördüm duygulandim böyle ne bilim

20 milyon euro teklif gelse Sneijder'i satar mısınız?

bana göre Avrupadan Wesley'e 20 milyon euro teklif eden olmaz. Çinden falan gelse zaten kendisi gitmek istemez. Ha şunu da söyleyim futbol adamlarının "yeri doldurulmayacak futbolcu yoktur" lafına inanmayın. Hagi gitti anca 13 yıl sonra adam gibi "10"muz oldu. Bi de Hagini satmamıştık bile. Karyerini bitirmişti adam. Wesleyin de yerini dolduramayız o 20 milyona da gider 4-5 garip çöp adam alırız para da gider Sneijder de

on gündür böyle şenlenmemişti forum forvet gelse bu kadar sevindirmezdi heralde burak gitsinde kim gelecek ? asıl soru bu becerebilecekler mi forvet transferini belli değil

7103c2cb79f3fb6756cf2b8a7798802d.jpg

Çok içtik gaza geldik düğün sonrasi plajda içmeye devam ettik fena üşütmüşüz üstüne birde 900 km yol yaptım yolda 157 ile yakalandık 135€ euromuzda gitti.
Ama süperdi Drogba reisin büyüdüğü top oynadığı şehri gördüm duygulandim böyle ne bilim

Desene hayati avatarindaki guzellik gibi "dolu dolu" geciriyorum ;)

Desene hayati avatarindaki guzellik gibi "dolu dolu" geciriyorum ;)
Orda bir ırak lı kızla tanıştım bakmaya doyamazsin böyle koyacan karşıya akşam sabah izleyeceksin. Bir gülüşü var sanki tayyip ölmüş cenazesinde beleş rakı dağıtiyorlar.

Orda bir ırak lı kızla tanıştım bakmaya doyamazsin böyle koyacan karşıya akşam sabah izleyeceksin. Bir gülüşü var sanki tayyip ölmüş cenazesinde beleş rakı dağıtiyorlar.

Puhahahaha

Kardesim harbi tebrik ediyorum. Tam bir "ladies man" gibisin. Her erkege nasip olmaz boyle , tadini cikart :D

Bir kardesin olarak yinede uyarayim. Kendinede pis hastaliklardan koru hocam. Hic bir sey o batakliga girmeye degmez. Sen anladin ;)

Puhahahaha

Kardesim harbi tebrik ediyorum. Tam bir "ladies man" gibisin. Her erkege nasip olmaz boyle , tadini cikart :D

Bir kardesin olarak yinede uyarayim. Kendinede pis hastaliklardan koru hocam. Hic bir sey o batakliga girmeye degmez. Sen anladin ;)

Yok la bunu ellemeye kıyamazsın sen neden bahsediyorsun :D bilmiyorum merak etme o konularda çok korktuk zamanında tecrübe full.

Lan serveti 8 milyon euroya mi ne satmistikta baskanlari olmustu ya burak olayinda korkmuyor degilim, bilic kendine iyi bak canisi

Son düzenleme:
Burak ve Selçukun istenmesi çok doğal değil mi .

Selçukun Türkiyeyi Avrupaya taşıması malum üstüne her maç 10-11 koşuyor kaptan.

Burak da her sene en az 16-17 gol istemeleri kağıt üstünde çok normal.

Drogbalar varken daha fazlaya da kitlerdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt