- 5 Şubat 2013
- 15.546
- 2.691
- 1.828
20 milyon euro teklif gelse Sneijder'i satar mısınız?
Böyle oynadigi sürece evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak = Henry+Berkgamp+Larsson
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Çok içtik gaza geldik düğün sonrasi plajda içmeye devam ettik fena üşütmüşüz üstüne birde 900 km yol yaptım yolda 157 ile yakalandık 135€ euromuzda gitti.Long time , no see man...
Deniz/okyanus nasil gecti?
Çok içtik gaza geldik düğün sonrasi plajda içmeye devam ettik fena üşütmüşüz üstüne birde 900 km yol yaptım yolda 157 ile yakalandık 135€ euromuzda gitti.
Ama süperdi Drogba reisin büyüdüğü top oynadığı şehri gördüm duygulandim böyle ne bilim
20 milyon euro ya kulubun gelecegi kurtulabilir diger taraftan sneijder reis i satamam ama 20 m euro ya 4 tane tas gibi genc te alabilirsin ama yok yapilmaz kimse satamaz20 milyon euro teklif gelse Sneijder'i satar mısınız?
Orda bir ırak lı kızla tanıştım bakmaya doyamazsin böyle koyacan karşıya akşam sabah izleyeceksin. Bir gülüşü var sanki tayyip ölmüş cenazesinde beleş rakı dağıtiyorlar.Desene hayati avatarindaki guzellik gibi "dolu dolu" geciriyorum![]()
Orda bir ırak lı kızla tanıştım bakmaya doyamazsin böyle koyacan karşıya akşam sabah izleyeceksin. Bir gülüşü var sanki tayyip ölmüş cenazesinde beleş rakı dağıtiyorlar.
Puhahahaha
Kardesim harbi tebrik ediyorum. Tam bir "ladies man" gibisin. Her erkege nasip olmaz boyle , tadini cikart
Bir kardesin olarak yinede uyarayim. Kendinede pis hastaliklardan koru hocam. Hic bir sey o batakliga girmeye degmez. Sen anladin![]()
Rızık beyefendi yi Araplara iteleyelim Mekke ye yakın olur.Hazir iyilesmisken hamit denen yapiskani da katara itelesek.