Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asporda ermanla program yapan bişr inek var adam resmen burak beni gıylasın yeterki Galatasaray da kalsın diyecek o kadar yapıyor erman taraftar burağın ne olduğunu gayet iyi biliyor transferlerde olsun teknik direktör göndermöede olsun.Umut farklı taraftar umutun yetersiz olduğunu ama efendi olduğunu söylüyor yalnız burak kurnazlık yapmaya çalışıyor diyor.Karşısındaki gavatta ama hocam Galatasaray da burak giderse umutda oynamıyor Galatasaray forvetsiz mi kalsın şimdi avrupadan bi forvet baksanız burak kalitesinde 10 milyon euro yazık değilmi diyor puşt oğlu puşt

Burak Yılmaz için West Ham'dan sonra Shanghai Shenhua da Galatasaray'a teklif yaptı. (A Spor)

Burak'a çinden de teklif var diyorlar ama oraya gitmez ordan daha fazla para verirler aslında

Allah belanı versin Hamza bu takım senin eserin her yeri defolu takımın

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma forvetten ön liberodan faln daha önce adam akıllı bir yönetim ve yabancı bir T.D gerekli.

Stoperler coluk cocugun elinde.koca galatasarayim kimlere kalmis.stoper sorunu unal aysal zamanindan beri hep vardi ve hep uzerini ortup sakladilar.rakipler den gol atma konusunda geride degilsin ama defans evlere senlik.

Hamza allah belanı versin Hamza yüzünden sakatlanan sakatlanana

Takım ölmüş zaten bırakın transferi falan bu dönemde seneye çok büyük kan değişimi şart yoksa Bjknin efsanevi 3.yerini sahipleniriz

Arkadaş ne transferi ya ne transferi....

Sen sene başında o kadar bedava iyi adam varken alma transfer yapma FFP de cart de curt de.

Sonra devre arasında arada dağlar kadar puan farkı varken üstüne üstlük FFP resmen tepene binmişken transfer peşinde koş.

6 ay sonra sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki vasat anadolu topçusuna 2,5m euro bonservis ver.

Linnes i al.

Benitezlerin menitezlerin peşinden koş....

Kardeşim şunu açık açık söylüyorum....

Bütün bu işlerin bu kaosun bilerek isteyerek programlı olarak yapıldığını düşünüyorum...

GS borç batağında diye gösterilecek batıyoruz denecek FFP den cezalar yenecek ligde takım orta sıralarda olacak
Kurtuluş olarakda GS ın bütün değerli mal varlıkları çok cüzzi miktara birilerine peşkeş çekilecek

Baştaki komisyonunu alacak
Muhalefetten bir kaç kişiye sus payı ödenecek
Bir kaç gazeteciye satışı övmesi için yazılar yazdırılıp harçlık verilecek

sonuçda da rivada GS adasıda elimizden gidecek....

Uzun zamandır GS ın üzerinde oyunlar oynanıyor baskılar yapılıyor.

İStanbulun göbeğinde bu kadar değerli arazileri bir kulübe yedirmezler yedirmeyecekler.

Tıpkı sessiz sedasız Ali Sami Yen i elimizden aldıkları gibi

GS ın mal varlıklarınıda bir bir alacaklar.....

Al olum umutu al yerliler gondiklesin seni

Öküzsün moruk öküz karaktersiz herif sinani çıkarıyo ulan burak ortalıkta yok onu çıkarsana !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt