Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aras Özbiliz'in transferi ile ilgili olarak Spartak Moskova ile anlaşmaya varılmıştır. Spartak Moskova kulübüne transfer bedeli olarak 1.300.000 Avro ödenecektir.

seneye avrupa da yok bu sezon kaçıncı olduğumuz önemli değil,gönder bütün çöpleri genç al altyapıdan da oyuncu çıkarıp oynat

Size dursun çzbek yönetiminin kısa bir özetini geçeyim
ibrahimoviç gibi yıldız alıcam dedi almadı
transfer birkaç güne netleşir dedi netleşen birşey yok
galatasaray aşığı abdürrahim ve ali dürüst gsden ayrıldı
borçları kapatmak için geldim dedi borçlar aldı başını gidiyor
galatasaray bunca yıllık tarihinde ilk defa avrupa transfer yasağı yeme tehlikesi altında
Bruma+telles+melo+amrabat+pandev+dzemaıli aynı transfer dönemi içerisinde gitti
yerine jem carole bilal jose gibi siktirik adamlar geldi
takımdan asıl gönderilmesi gerek tarık sabri emre burak umut semih koray hala takımda dururken bu saydığım adamlar gitti
hisseler son yılların en kötü konumuna geldi
hiçbir branşta başarı yok
açık ve net söylüyorum dursun denen gavat türk spor tarihinin en kötü yöneticisidir
o oteli nasıl yönetiyor ona şaşıyorum
ben sözümü söylüyorum dursun ve kurmayları gidene kadar galatasaray maçına gitmemde izlememde

Zaten as 11 ile yeniliyorsun, bari paf takimdan oyunculari oynat, seneye hazir olsunlar. Paf takimlar yenilirim bu ruhsuzlar ile yenilecegime

Arkadaş ne transferi ya ne transferi....

Sen sene başında o kadar bedava iyi adam varken alma transfer yapma FFP de cart de curt de.

Sonra devre arasında arada dağlar kadar puan farkı varken üstüne üstlük FFP resmen tepene binmişken transfer peşinde koş.

6 ay sonra sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki vasat anadolu topçusuna 2,5m euro bonservis ver.

Linnes i al.

Benitezlerin menitezlerin peşinden koş....

Kardeşim şunu açık açık söylüyorum....

Bütün bu işlerin bu kaosun bilerek isteyerek programlı olarak yapıldığını düşünüyorum...

GS borç batağında diye gösterilecek batıyoruz denecek FFP den cezalar yenecek ligde takım orta sıralarda olacak
Kurtuluş olarakda GS ın bütün değerli mal varlıkları çok cüzzi miktara birilerine peşkeş çekilecek

Baştaki komisyonunu alacak
Muhalefetten bir kaç kişiye sus payı ödenecek
Bir kaç gazeteciye satışı övmesi için yazılar yazdırılıp harçlık verilecek

sonuçda da rivada GS adasıda elimizden gidecek....

Uzun zamandır GS ın üzerinde oyunlar oynanıyor baskılar yapılıyor.

İStanbulun göbeğinde bu kadar değerli arazileri bir kulübe yedirmezler yedirmeyecekler.

Tıpkı sessiz sedasız Ali Sami Yen i elimizden aldıkları gibi

GS ın mal varlıklarınıda bir bir alacaklar.....

Çok net haziran ayından beri aynısını düşünüyorum.

Denizli , Hamza'nın laf ebesi hali

Sent from my iPhone using Tapatalk

o kadar Lucien Favre'yi istedik almadılar,günü kurtarmak için oldumu böyle oluyor

Allah in türlü belasını versin böyle topçuların

Sezonu kapattık beyler. Transfer de beklemeyin. Bu yönetim değişene kadar sutopu filan izleyelim. Dağılabiliriz.

Takımın mis gibi kurulmuş iskeletini dağıttılar bu hale geldik. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Üç beş demeden kim varsa satın abi mümkünse yönetim de siktirsin gitsin haziranda ne varsa gitsin kim varsa gitsin yeter ya halka açılsın artık şu takım o goca domuzlar yemesin artık şu paraları yeter aglicam sinirden ya yazık cidden yazık yeter ya

Benitez gibi tanılmayan edilmeyen oyuncuları isteyenin kafasına sıçayim.

Bu takıma HAZIR oyuncu lazım. HAZIR.

De Jong, Remy, Carrillo tarz

Mustafa Denizli acaba yönetime transfer yapmazsanız böylemi olur demek istedi

Şampiyonluk şansımız yok artık transfere gerek yok masraf yapmayalım derler şimdi. Ulan şampiyonluk şansımız zaten yoktu bizim istediğimiz gelecek seneleri kurtarmak

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu dursun gavatı gidene kadar ben galatasaray maçı filan izlemem hani o arkasından sövdüğünüz aysalın kurduğu takım sayesinde geldi o şampiyonluklar 4. yıldız
allah belanı versin dursun. BU TAKIMA BAŞKAN ŞART BAŞKAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt