Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela bu takım Bilal, Jose, Donk üçlüsü yerin tek bir adam alabilirdi. Gerekirse yedeği alt yapıdan biri olur. Almak zorudna değiliz. Elimizdeki çöplerin kopyalarını doldurarak kurtulamayız bu girdaptan.

Bilal'i geçtim. Hadi o yedegimde dursun. Jose Jem Don Hamit 4 lüsü bizden 7.5 milyon euro filan aliyor. burak ve Umut'a 7 milyon euro veriyorsun. 40 milyon euro maaş ödüyorsun, paramiz yok diyorsun. Yönetimin beyni yok.

valla rotasyonda hem lawal hem nakulma bu takımda çatır çatır iş yapardı çok laf edilen kweuke bile iş yapar

Baslarim Lawal'iniza da Donk'unuza da Nakoulma'niza da.

Bosuna demiyoruz bu adamlar ancak Anadolu da yildiz olur diye.

Ne kadar meraklisiniz arkadas cöpleri takima doldurmaya.

Diyenleri bilmem ben Donk'u istemiyordum pek

Lawal ve Donk arasında tercihim Lawal olurdu

2'Sinden birini tercih etsem daha seri olan Lawal'i isterdim bende. 2'sinide istemem o başka. Hele sezon sonu sözleşmesi biten 30 yaşinda adama 2.5 milyon euro veriyorsan paran degil beynin yok demektir.

Donk kafalarımıza donk ettirmiştir herhalde artık diyeceğim de hiç sanmıyorum yarın gider Nakoulma'yı da alırız bu vizyon ile.

----------- Kaliniç-------------
--- Poldi -- Sneijder - Carriillo
--------Mbia ------ Selçuk ----

Yaz döneminde Kaliniç Carillo ve Mbia alinsaydi simdi sorunsuz sekilde #1 olurduk.

Bizi Dursundan daha çok Hamza mahvetti oyunculari veto ede ede

Yanlış anlamayın ama siz kıyas ne demektir, başarıda neler önceki durumda kıstas alınır bilmiyor boş demagoji yapıyorsunuz.

Bu forumda olan birşey iyi birşey söyleyince rakiple ilgili hemen hayır kötüler mantığı. Yahu O'na bakarsan Aysal gelmeden evvel de Galatasaray CL'de yarı finaller oynamış, şampiyon olmuş, yıldızlar getirmiş takımdı Aysal'a da mı sportif olarak başarısız diyeceğiz?

Topal'ı kötüleyip Donk'a tapan ve istemeyni çizen forumda normal bunlar tabi.
Kıyasımı söyleyim
Bjk nin ilk hedefi bu ülkede fb ve gs gibi iki takımın seviyesine çıkmaktır
Taraftarlarına rağmen hala dünyada ve türkiyede fb ve gs gibi saygı göremiyor bjk
Benim için başarı var olanın geliştirilmesidir mesela gs için başarı yolu avrupadadır daha üstler en üstlerdir
İyi topu her takım oynayabilir bunada saygım sonsuz ama bjk öncelikle itibarını artırmalıdır

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütçeye göre hareket edeceksin

Asıl isim yapmış oyunculara gerektiğinden fazla paralar vererek bu hale geldik

Kimsenin çöp sevdiği felan yok

Adamın belli seviyesi var yararlı olacağını düşünüyoruz

Sen gidip sadece ismi var diye getirirsen tutmazsa içinde patlıyor o daha kötü

Çapımızda Lawal filan değil ama. Sezon sonuna bonservisi olmayan bir çok adam oluyor. ELdeki çöpleri üçe beşe bakmadan sat al onları. 2011'de çok az para harcayarak kuruldu o iyi takım. Neden bir daha olmasın?

Sürekli çöp adamlar doldurarak çapımız bilinmiyor.

Yok Lawal anlamında yazmadım mesajımı. Genel anlamda yazdım. Drogba, Sneijder transferlerinden sonra bir taraflarımız kalktı kabul edelim. Bir de buna bu sene fb ve bjk'nin transfer politikası eklenince manyak olduk hepimiz.

Geçmişimizi çabuk unuttuk. Özümüze geri dönmeliyiz. Ismi ne olursa olsun takımdaki bütün kan emici pislikleri göndermeliyiz. Madem iddiasız kaldık, madem ekonomik durumumuz kötü, o zaman radikal kararlar vermek için bundan iyi bir zamanlama olamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baslarim Lawal'iniza da Donk'unuza da Nakoulma'niza da.

Bosuna demiyoruz bu adamlar ancak Anadolu da yildiz olur diye.

Ne kadar meraklisiniz arkadas cöpleri takima doldurmaya.

Öyle taraftara böyle başkan ve böyle takım.

Hak ediyoruz

2'Sinden birini tercih etsem daha seri olan Lawal'i isterdim bende. 2'sinide istemem o başka. Hele sezon sonu sözleşmesi biten 30 yaşinda adama 2.5 milyon euro veriyorsan paran degil beynin yok demektir.

Lawal birde boştaydı

O 2,5 a şimdi kanat veya forvet almıştık

Bizde nerede o kafa birilerini zengin etmeyi çok seviyoruz

Lawal 25 yasinda gayet sert ideal yedek oyuncuydu. Kenarda jem duracagina bu adam dursun dedik. Bunlarin capi max bu kadar dedik lawal vizyon transferi olurdu emin olun. Gerekli sertligi de katardi. Sene sonuna kadar performans odakli tek tarafli fesih hakki olan bir anlasma ile mukemmel olurdu. Boyle adamlara ihtiyacimiz var bizim emin olun. Jem gibi mallar alinacagina 100 kere lawal'i tercih ederim

Kupadan mi bahsediyoruz? Yok.

ayrica avrupada fena degiller son 1-2 sezon

tekrar söylüyorum: demirörenin kurdugu çöplügü temizlemek kolay degil

takimina simao fernandes quaresma nihat gibi bir sürü katki saglamayan oyunculari dolduran sahtekar demirören gittikten sonra BJK az kalsin iflas edecekti

O durumdan simdi türkiyenin en büyük sampiyon adayi oldular

Kulüp yönetmek sadece büyük yildizlari almak ile kupa kazanmaktan ibaret degildir

Bunu anlayin artik
Neyi fena değil 10 dakikada 3 gol yiyip elenmek mi?
Totthenama karşı iyi oynasa nolur totthenam zaten loser aynı bjk gibi
Transfer politikaları iyi ama unutuyor herkes fikoyu övüyor sırf stadı kullandırmadık diye adam 2 3 yıldır gs a etmediği laf kalmadı azize gibi çocuklaşıyo

Mali açıdan düzelmediler sanıyo musunuz gomez kalır bu takımda töre bile gider
Bizden beter yasak alcaklar

Lan heriflerdeki lukse bak osmanli sancagini tabuta sarmislar.

Adriano diyorlar sanki bu adam 3.5 dan aşağı maaş isticek yine saçmalıyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

stada maçlarda 10bin kişi bile gelmiyordu şu saatten sonra 10 bine bile göremeyiz

kongre kararı alınmadıkca değişen birşey olmaz

Neyi fena değil 10 dakikada 3 gol yiyip elenmek mi?
Totthenama karşı iyi oynasa nolur totthenam zaten loser aynı bjk gibi
Transfer politikaları iyi ama unutuyor herkes fikoyu övüyor sırf stadı kullandırmadık diye adam 2 3 yıldır gs a etmediği laf kalmadı azize gibi çocuklaşıyo

Mali açıdan düzelmediler sanıyo musunuz gomez kalır bu takımda töre bile gider
Bizden beter yasak alcaklar

zaten karakterini övdügüm yok. Karakter yoksunu, ezik, asagilik kompleksine sahip herifin tekidir kendisi

demirörenin biraktigi enkazdan bu duruma gelmelirinden bahsediyorum

zaten karakterini övdügüm yok. Karakter yoksunu, ezik, asagilik kompleksine sahip herifin tekidir kendisi

demirörenin biraktigi enkazdan bu duruma gelmelirinden bahsediyorum
Haklısın ama fiko büyük başkan dicek kadar da bişey yapmadı forumda hemen övülüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt