Doğru konu başlığı değil gerçi ama yinede yazmak istedim.
Galatasaray'ın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır.Ben Liseliyim ben klübe şu zamandan beri üyeyim diye gerine gerine gezenler.
Her başarıda bu klübe çok büyük zararlar verdirtti.
Uefa kupası alındı Süper Kupa Alındı 3.Yıldız takıldı Şaak Faruk Süren Gitti Saygıyla Anıyoruz kendisini.
Mehmet Cansun geldi Lucescu şampiyon olduk.Sonra Nasıl olduysa Bir seçimli genel kurul yapıldı.
10 yılda 7 şampiyonluk 3 dünya yıldızı alıcam diyen bir adam sırf liseli olması nedeni ile sildi süpürdü oyları.
İnamoto carussca sarr pinto felipe böyle bir sürü acayip adam aldı stat yapıcaktı eline yüzüne bulaştırdı.Milleti olimpiyat stadına sürdü.
Adam ölene kadar gitmedi başımızdan sonra onun maşası geldi.
Polat bey hazretleri stat isim hakkından tutun loca kombine gelirleri daha sezon başlamadan sattı
Sportif olarak 0 başarı ile bitirdi. Galatasaray tarihinin ilk ibra edilmeyen başkanı olarak tarihe geçti.
Sonra Ünal Aysal Bence başarılıdır canaydın ile polat zamanında ffp olayı olsa kırk kere ceza almış ardayı fenerbahçeye bile satmış olabilirdik.
Her neyse geldi sonra yarsuvat denen 1 adam şansa bala şampiyon olduk.
Sonrasında 1 tane projesi olmayan otelden başka bir şey anlatmayı bilmeyen 1 adam 3000 küsür oy aldı başkan seçildi.
Şimdi buna 3000 küsür oy veren dinozorlarımız bağırıyor yaz sonu genel kurul yapalım.
Gelde küfür etme ulan şerefsiz madem adamın kellesini sezon ortasında istiycektin.
Ne bok yemeye oy veriyorsun.Ondan sonra transfer olmazsa işimiz zor.
Messiyide alsan kardeşim bu takıma o dinozorlar varken bi yol olmaz.
Vay efendim messi Galatasaraydan büyükmü yok efendim biz liseliyiz bu paraların hesabını sorarız diye salak salak konusur
Anca bilal kısayı alırlar.
Antalyanın başkanı kadar başkanımızın vizyonu yok.
Biz hala transfer yapcaklarmı şu saatten sonra en güzel transfer.Adnan Öztürk'ün Lucescuyla beraber gelmesi olur.
İstifa tek çözüm bu yönetim rivayı bedavaya satar bunlara hiç bir yetki vermemeleri lazım