Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru konu başlığı değil gerçi ama yinede yazmak istedim.

Galatasaray'ın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır.Ben Liseliyim ben klübe şu zamandan beri üyeyim diye gerine gerine gezenler.
Her başarıda bu klübe çok büyük zararlar verdirtti.

Uefa kupası alındı Süper Kupa Alındı 3.Yıldız takıldı Şaak Faruk Süren Gitti Saygıyla Anıyoruz kendisini.
Mehmet Cansun geldi Lucescu şampiyon olduk.Sonra Nasıl olduysa Bir seçimli genel kurul yapıldı.

10 yılda 7 şampiyonluk 3 dünya yıldızı alıcam diyen bir adam sırf liseli olması nedeni ile sildi süpürdü oyları.
İnamoto carussca sarr pinto felipe böyle bir sürü acayip adam aldı stat yapıcaktı eline yüzüne bulaştırdı.Milleti olimpiyat stadına sürdü.
Adam ölene kadar gitmedi başımızdan sonra onun maşası geldi.
Polat bey hazretleri stat isim hakkından tutun loca kombine gelirleri daha sezon başlamadan sattı
Sportif olarak 0 başarı ile bitirdi. Galatasaray tarihinin ilk ibra edilmeyen başkanı olarak tarihe geçti.
Sonra Ünal Aysal Bence başarılıdır canaydın ile polat zamanında ffp olayı olsa kırk kere ceza almış ardayı fenerbahçeye bile satmış olabilirdik.

Her neyse geldi sonra yarsuvat denen 1 adam şansa bala şampiyon olduk.
Sonrasında 1 tane projesi olmayan otelden başka bir şey anlatmayı bilmeyen 1 adam 3000 küsür oy aldı başkan seçildi.

Şimdi buna 3000 küsür oy veren dinozorlarımız bağırıyor yaz sonu genel kurul yapalım.
Gelde küfür etme ulan şerefsiz madem adamın kellesini sezon ortasında istiycektin.
Ne bok yemeye oy veriyorsun.Ondan sonra transfer olmazsa işimiz zor.

Messiyide alsan kardeşim bu takıma o dinozorlar varken bi yol olmaz.
Vay efendim messi Galatasaraydan büyükmü yok efendim biz liseliyiz bu paraların hesabını sorarız diye salak salak konusur
Anca bilal kısayı alırlar.
Antalyanın başkanı kadar başkanımızın vizyonu yok.
Biz hala transfer yapcaklarmı şu saatten sonra en güzel transfer.Adnan Öztürk'ün Lucescuyla beraber gelmesi olur.

İstifa tek çözüm bu yönetim rivayı bedavaya satar bunlara hiç bir yetki vermemeleri lazım
Yaz sonu genel kurul yapalim diyen adami gece yataginda bogacaksin. Genel kurul olacaksa mart ayinda olmali. Mazbata almak 1 ay suren uyusuk bir duzenin oldugu yerde 1 yil daha kaybeder kulup. +1i de yeriz emin olun.

Neye göre başarıszlık? Maçlara kendi mı çıkıp oynayacayacak?

Başarıları var mı? Şerefli 3.lük ağlaklıklarından başka bir şeyleri yok.Adnan Polat başarılı mı mesela 1 tane de kupa kazandırdı maçlara kendi mi çıkıp oynayacaktı?

-Tapatalk-

Başarıları var mı? Şerefli 3.lük ağlaklıklarından başka bir şeyleri yok.Adnan Polat başarılı mı mesela 1 tane de kupa kazandırdı maçlara kendi mi çıkıp oynayacaktı?

-Tapatalk-

İşte kesip attıgınız nokta. Başarı var mı? Sportif olarak yok. Ama sportif başarı yok diye fiko suçlu değil. Doğru işler yapıyor. Yapması gerekenleri yapıyor. Ama takım loser. Ne yapsa boşa gidiyor. :asd22:

Bırakın Allah aşkına kazandıkları tek başarı yok neredeyse bizim kadarda borçları var nereye iyi yönetiliyor ?

İşte kesip attıgınız nokta. Başarı var mı? Sportif olarak yok. Ama sportif başarı yok diye fiko suçlu değil. Doğru işler yapıyor. Yapması gerekenleri yapıyor. Ama takım loser. Ne yapsa boşa gidiyor. :asd22:

Ben yanlış işler yapıyor demiyorum zaten Fiko bjk için doğru işler yapıyor ama hep dipteler bu zor değişir

-Tapatalk-

Atinc, ba transferlerinin arkasinda ulkemizin odullu is adamlarindan reza'nin parmagi var bosuna fikoya falan ihale etmeyin. Birinde reza digerinde sahenk. Bizde kim var hic kimse ona gore lise artistlesmeyip taraftara acilmak zorunda

Borç eridi mi ?
Kupa geldi mi ?
Marka değeri arttı mı ?
Avrupada başarı var mı ?

Yok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupadan mi bahsediyoruz? Yok.

ayrica avrupada fena degiller son 1-2 sezon

tekrar söylüyorum: demirörenin kurdugu çöplügü temizlemek kolay degil

takimina simao fernandes quaresma nihat gibi bir sürü katki saglamayan oyunculari dolduran sahtekar demirören gittikten sonra BJK az kalsin iflas edecekti

O durumdan simdi türkiyenin en büyük sampiyon adayi oldular

Kulüp yönetmek sadece büyük yildizlari almak ile kupa kazanmaktan ibaret degildir

Bunu anlayin artik

Ben yanlış işler yapıyor demiyorum zaten Fiko bjk için doğru işler yapıyor ama hep dipteler bu zor değişir

-Tapatalk-

Zatem kıstas o olabilir Emrah. Yani Kamboçyaya neden atom bombası üretemedin demek gibi olur Fikret Orman'dan büyük şeyler beklemek. Ama takımı aldığı durumdan sonraki hamleleri doğruydu ve doğru adamlarla çalışmayı hiç gurur meselesi yapmadı ki bence bir başkanın en önemli özelliği bu olmalı.

Kupadan mi bahsediyoruz? Yok.

ayrica avrupada fena degiller son 1-2 sezon

tekrar söylüyorum: demirörenin kurdugu çöplügü temizlemek kolay degil

takimina simao fernandes quaresma nihat gibi bir sürü katki saglamayan oyunculari dolduran sahtekar demirören gittikten sonra BJK az kalsin iflas edecekti

O durumdan simdi türkiyenin en büyük sampiyon adayi oldular

Kulüp yönetmek sadece büyük yildizlari almak ile kupa kazanmaktan ibaret degildir

Bunu anlayin artik

İmzamı atarım.

Ha besiktasin olayi da kosan bir yapida takim olmasi bizim yapmamiz gereken seyi adamlar yapti. Bizde basan yok herkes izliyor defansta dahil. Onlardaki transfer fiyaskolari bizimkinden beter.
İki tane hizli kanat alsak bu ligi supurebilirdik. Ama birileri israrla bunu gormek istemedi. Bu sene basarili olmamizi istemeyen bir sistem isliyor denizlisinden dursununa kadar.

Osmanlının aldıgı adamlar 300-500 bin euroluk adamlar hersey para degil hersey cok para harcamakta degil önemli olan senin takımına uygun ne vereceği belli adamları almak yaşa takılmamak 35 lik etoo dun sana maçı kazandırırdı mesela izlediğimiz politikalarda sorun var bence yapı değişmeli futboldan anlayan adamlar yonetici olmalı kulupte futbol aklı yok denizli de futbolcu seçiminden anlayan biri değil maaş seviyesini max 2.5 çekmeliyiz bjk ile aramızdakı yıllık maaş verme farkı 11 mln euro bu demekki her yıl 11 mln euroluk bi adam alırsın ama biz maaşa veriyoruz bu parayı peki oyun olarak ne alıyoruz koca bir hiç

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lawal güzel alternatif olur dediğimizde ses çıkaranlar naber ?

Donk'u sahadan sildi

Kaya Çilingiroğlu:"Galatasaray'da Burak üç yılda maç başlarıyla 15 milyon euro Selçuk üç yılda maç başlarıyla 15 milyon euro kazanacak."

Kaya Çilingiroğlu:"Galatasaray bu oyuncuları satsa yerine daha iyi adamları bulamaz mı?"

Cidden bir futbol komitesi kurmalıyız akıllı mantıklı adamlardan oluşan bir yapı olmalı yoksa bir adım ileriye gidemez bu takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt