- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Ya seve seve, ya da söve söve alıcaz bu şoparı. Başka yolu yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsin icine fener girmedigi surece cok mantikli yorumlari varYalnız dün çok kısa beyaz futbola baktım, medyadaki istisnasız herkes burak'ı savunurken, Abdulkerim taraftar herzaman haklıdır, Cemil Turanlar, Metin'ler ıslıklandı bu ülkede. Futbolcu dediğin o kadar parayı alıyorsa profesyonelim diye geçiniyorsa eğecek basını oynamaya devam edecek, Burak gibi el kol yapmayacak, taraftar zaten o azmi görünce gene bağırlarına basarlar, kin tutmazlar futbolcusuna dedi.
Bize de helal olsun demek düşer.
Renktaş asporda söyledi, netten bulmaya çalışırım videoyu. Söylediklerini bu mesajdan 10 dk sonra yazmıştım bu arada.tvden mi yoksa gazeteden mi ögrendin varsa paylaşsana
M.Tansel Taşanlar @mtt1905 2 dk.2 dakika önce
OBAAAAAA Kral duyum geldi beyler, 13.30 da burda olun. İmza atıldı.
Tanıyan var mı bunu ?
Tansel iyidir FTW var onun tayfa'dan
Benitez dicek ve ben sinir krizi geçiricem başka adam kalmamış gibiM.Tansel Taşanlar @mtt1905 2 dk.2 dakika önce
OBAAAAAA Kral duyum geldi beyler, 13.30 da burda olun. İmza atıldı.
Tanıyan var mı bunu ?
Kesinlikle öyle. Türkiye ligi Avrupa da ilk 10da değildir bence. Gelir mi abi adamlar? Sürekli teknik direktör değiştiriyoruz, bizi katar takımları gibi para babası görüyorlar vs problemler var. Bize genç ve vizyon sahibi bir hoca lazım. Gençleri yetiştirmeyi seven, ileri görüşlü ve takımı sistem sahibi yapacak biri.. O zaman genç oyuncuları kazanabiliriz.
duruyor ama bence değil iyi duyumcudurtroll gibi geldi bana bu tweet
inşallah öyledir Famaraysa çocuklar heder olurEğer bir trollük peşinde değillerse Benitez değildir duyum.