Jimmy Yorgancioglu Jables
Sarı Üye
- 27 Ekim 2014
- 228
- 0
- 476
Geçmiş olsun. Taraftar olarak rüyalarımızı süsleyen isimlerden Daniel Amartey Leichester City'e 6,5 milyon EU gibi bir fiyatla satılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyar kovulmanın derdinde.bence bizimkiler denizli'yi oyaliyorlar. onun yerinde olsam "ya 1 subat'a Kadar transferler yetisir ya da istifayi basarim" derdim.
İngiltere liginde şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmiş.. Son sırada ki İngiliz takımı bile istese ne kadar para verirsek verelim oraya giderler.. Vizyon meselesi..Geçmiş olsun. Taraftar olarak rüyalarımızı süsleyen isimlerden Daniel Amartey Leichester City'e 6,5 milyon EU gibi bir fiyatla satılmış.
Millet kafayı yedi benitez ile gece gece. Gidin uyuyun yada Australian open izleyin.
Serena wiiliamsin rakibi güzel baya gençlere duyurulur![]()
Linnes kesmez öyle mi?ne benitez ne de linnes beni keser.
bana isimli ve kisilikli transferler yapin. takimi tasiyacak, atesleyecek isimler lazim. ne yazik ki bunlar bir bir satildilar bknz. drogba, melo, ujfalusi, eboue.
elde bir sniejder bir de muslera var. onlari da yerli cetesi (selcuk, burak, vs.) ve Dursun cökertmenin pesinde.
Geçmiş olsun. Taraftar olarak rüyalarımızı süsleyen isimlerden Daniel Amartey Leichester City'e 6,5 milyon EU gibi bir fiyatla satılmış.
İngiltere liginde şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmiş.. Son sırada ki İngiliz takımı bile istese ne kadar para verirsek verelim oraya giderler.. Vizyon meselesi..
Fener manyağı desek daha doğru olur. ara ara contaları gevsese de seviyorum karakterini
Oha 120 bin euro kendi cebinden ödemiş derhal bi yardım kampanyası düzenleyelim adam aç kalmış resmen aç
Kesinlikle öyle. Türkiye ligi Avrupa da ilk 10da değildir bence. Gelir mi abi adamlar? Sürekli teknik direktör değiştiriyoruz, bizi katar takımları gibi para babası görüyorlar vs problemler var. Bize genç ve vizyon sahibi bir hoca lazım. Gençleri yetiştirmeyi seven, ileri görüşlü ve takımı sistem sahibi yapacak biri.. O zaman genç oyuncuları kazanabiliriz.Bu konuda haklısın. Gerçekten şu an İngiltere Championship'in bile marketing değeri süperlig'den fazladır. Orada göstereceğiniz iyi performans size her takımın kapısını açar. Ama Leichester isteyene kadar, özellikle de sezon başı elimizde Şampiyonlar Ligi kozu varken bu oyuncuyu kadromuza katmaya çalışabilirdik. Mesele hedefleri nereye koyduğumuz. Bruma ve Amrabat'ı gönderip Umut Bulut'u sağ açık oynatan bir futbol aklımız var. Oysa alamasak bile böyle oyuncular peşinden koşan futbol aklımız olsa elbet bu gün forvetimizde Burak-Umut ikilisine mahkum değildik. Jem Karacan, Sabri gibi isimler Galatasaray armasını taşımıyordu. Bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır. Kötü olan biz o kızı istemedik bile.
Erman Toroğlu Burak'a sağlam giydirmiş yalnız
D5803 cihazımdan gönderildi