Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun. Taraftar olarak rüyalarımızı süsleyen isimlerden Daniel Amartey Leichester City'e 6,5 milyon EU gibi bir fiyatla satılmış.

CY_Fe2fWsAEZ8YB.jpg

:D

bence bizimkiler denizli'yi oyaliyorlar. onun yerinde olsam "ya 1 subat'a Kadar transferler yetisir ya da istifayi basarim" derdim.
İhtiyar kovulmanın derdinde.
Hayatta istifa edermi.

2 senedir bize gelmek için her türlü kanaldan haber yollamasınin amacı bedavadan vuracağı emeklilik ikramiyesi.

6 ayda 4.5 milyon euro cebe indirip,

sansalin vermiş olduğu kutsal görevi (GALATASARAY' i daha da beter hale sokmak )yerine getirmek .

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Geçmiş olsun. Taraftar olarak rüyalarımızı süsleyen isimlerden Daniel Amartey Leichester City'e 6,5 milyon EU gibi bir fiyatla satılmış.
İngiltere liginde şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmiş.. Son sırada ki İngiliz takımı bile istese ne kadar para verirsek verelim oraya giderler.. Vizyon meselesi..

ne benitez ne de linnes beni keser.

bana isimli ve kisilikli transferler yapin. takimi tasiyacak, atesleyecek isimler lazim. ne yazik ki bunlar bir bir satildilar bknz. drogba, melo, ujfalusi, eboue.

elde bir sniejder bir de muslera var. onlari da yerli cetesi (selcuk, burak, vs.) ve Dursun cökertmenin pesinde.
Linnes kesmez öyle mi? :)))))))))))

SPORX.COM @sporx 7/24 CANLI | Leicester, Kopenhag'ın Senegalli defansif orta saha oyuncusu Daniel Amartey'i kadrosuna kattı.

beyler gs store.org da %50 indirim var lakin giremiyorum şuan :P

İngiltere liginde şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmiş.. Son sırada ki İngiliz takımı bile istese ne kadar para verirsek verelim oraya giderler.. Vizyon meselesi..

Bu konuda haklısın. Gerçekten şu an İngiltere Championship'in bile marketing değeri süperlig'den fazladır. Orada göstereceğiniz iyi performans size her takımın kapısını açar. Ama Leichester isteyene kadar, özellikle de sezon başı elimizde Şampiyonlar Ligi kozu varken bu oyuncuyu kadromuza katmaya çalışabilirdik. Mesele hedefleri nereye koyduğumuz. Bruma ve Amrabat'ı gönderip Umut Bulut'u sağ açık oynatan bir futbol aklımız var. Oysa alamasak bile böyle oyuncular peşinden koşan futbol aklımız olsa elbet bu gün forvetimizde Burak-Umut ikilisine mahkum değildik. Jem Karacan, Sabri gibi isimler Galatasaray armasını taşımıyordu. Bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır. Kötü olan biz o kızı istemedik bile.

Fener manyağı desek daha doğru olur. ara ara contaları gevsese de seviyorum karakterini

Aynen adam en azından ahmet çakar gibi ona buna saldırıp saygısızca laflar etmiyor.Ahmet çakardaki nefret öyle birşey ki karaktersiz herif yayında olmasa ana avrat düz gidecek.

Sarı-kırmızılılar ileri hattı kuvvetlendirmek için rotasını İsviçre’ye çevirdi. Gündemdeki isim Basel’den Shkëlzen Gashi.

Bu kim ulan

Melo'nun yerine sezon başında rahatça koyabilirdik Amartey'i... Tabi o vizyon olmadığı için teknik ekipte Jem'i aldık.

Ulan bedavaya gitmiş. 6.5 bedava... Stancu,TarıkOlcan gibi adamlara verdiğimiz bonservis aklıma gelince buna bedava diyebiliyorum.

Bu konuda haklısın. Gerçekten şu an İngiltere Championship'in bile marketing değeri süperlig'den fazladır. Orada göstereceğiniz iyi performans size her takımın kapısını açar. Ama Leichester isteyene kadar, özellikle de sezon başı elimizde Şampiyonlar Ligi kozu varken bu oyuncuyu kadromuza katmaya çalışabilirdik. Mesele hedefleri nereye koyduğumuz. Bruma ve Amrabat'ı gönderip Umut Bulut'u sağ açık oynatan bir futbol aklımız var. Oysa alamasak bile böyle oyuncular peşinden koşan futbol aklımız olsa elbet bu gün forvetimizde Burak-Umut ikilisine mahkum değildik. Jem Karacan, Sabri gibi isimler Galatasaray armasını taşımıyordu. Bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır. Kötü olan biz o kızı istemedik bile.
Kesinlikle öyle. Türkiye ligi Avrupa da ilk 10da değildir bence. Gelir mi abi adamlar? Sürekli teknik direktör değiştiriyoruz, bizi katar takımları gibi para babası görüyorlar vs problemler var. Bize genç ve vizyon sahibi bir hoca lazım. Gençleri yetiştirmeyi seven, ileri görüşlü ve takımı sistem sahibi yapacak biri.. O zaman genç oyuncuları kazanabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt